Vedeta de la FC Botoșani are zilele numărate în echipa lui Croitoru. Declarația lui Iftime spune totul

Gabriel Peneș / 15.03.2021, 22:39
Vedeta de la FC Botoșani are zilele numărate în echipa lui Croitoru. Declarația lui Iftime spune totul

Vedeta de la FC Botoșani are zilele numărate în echipa lui Croitoru. Declarația lui Iftime spune totul. Patronul echipei moldovene are un deja-vu în ceea ce îl privește pe Hamidou Keyta. Mijlocașul francez de 26 de ani a lipsit din lotul formației pregătite de Marius Croitoru la meciul pierdut în fața celor de la Sepsi, scor 1-2.

Vedeta de la FC Botoșani are zilele numărate în echipa lui Croitoru

Toate-s vechi și nouă toate. La fel și situația lui Hamidou Keyta. Vedeta de la FC Botoșani are zilele numărate în echipa lui Croitoru. Mijlocașul francez de 26 de ani a lipsit din lotul moldovenilor pentru jocul disputat astăzi contra celor de la Sepsi. Echipa lui Marius Croitoru a pierdut cu 1-2, dar rămâne pe poziția a 5-a a clasamentului. Întrebat, înaintea meciului, despre situația jucătorului, antrenorul Marius Croitoru nu a dorit să ofere niciun detaliu.

În perioada de transferuri din iarnă, Keyta și-a dorit un transfer în Turcia, la echipa din Super Lig, Goeztepe. El a părăsit cantonamentul echipei aproape două săptămâni, în încercarea de a forța mutarea. Lucrurile păreau aranjate, botoșănenii acceptând oferta de 150.000 de euro din partea turcilor, după cum anunța digisport.ro. În ultima clipă, însă, înțelegerea a picat. Patronul Valeriu Iftime a explicat că a transferul a căzut pentru că echipa din Turcia a schimbat conducerea tehnică. Iar noul antrenor nu și l-a mai dorit pe Keyta în lot.

Vedeta de la FC Botoșani are zilele numărate în echipa lui Croitoru. Declarația lui Iftime spune totul
Hamidou Keyta, vedeta de la FC Botoșani, are zilele numărate în echipa lui Croitoru. Declarația lui Iftime spune totul

Declarația lui Iftime spune totul

Acum, lucrurile par trase la indigo. Keyta e „dat dispărut” din lotul botoșănenilor. Și tot patronul Iftime a încercat să ofere o explicație, la finalul meciului cu Sepsi.

Keyta este în ultimele șase luni de contract și este într-o lipsă de transparență în comunicarea cu lotul. Nu prea se antrenează, este destul de complicat. Bănuiesc că are (n.r. – o ofertă să plece de la FC Botoșani), dar noi nu știm nimic, nu ne-a întrebat nimeni nimic, nu mai e jucătorul meu. El face cam ce vrea”, a declarat Iftime pentru ProSport.

El a mai spus că e sigur că fotbalistul nu va putea „prinde” un contract în afara României, din cauza caracterului său. Hamidou Keyta a fost transferat de FC Botoșani, liber de contract, în toamna lui 2019, de la FC Viitorul. Iftime a mai spus că jucătorul nu s-a mai antrenat cu echipa imediat după meciul cu U Craiova, din 6 martie.

După meciul de la Craiova nu s-a mai antrenat cu noi, e un pic mai complicată situația lui. În momentul acesta, avem o problemă mare cu el. Nu cred că o să-l vedem (n.r. – în următoarele meciuri). El nu vine de la un club serios. El a jucat la vremea lui, e un tip talentat, dar comportamentul nu-l ajută deloc. Sunt absolut convins că nu-i va ieși mai departe, o să-l revedeți în România, pentru că, atunci când ți-e greu, cedează”, a adăugat Valeriu Iftime pentru sursa citată.