Venus și Serena Williams, pictorial incendiar în presa americană. Ce costume de baie au putut să poarte cele mai cunoscute surori din tenis

Moldoveanu Camelia 16.02.2022, 18:35

Venus și Serena Williams, cele mai cunoscute surori din tenis, au pozat în ipostaze incendiare pentru revista Harper’s Bazaar, publicație în care cele două apar chiar pe copertă. Pe lângă ținutele extravagante și sexy, sportivele s-au lăsat surprinse și în costume de baie.

Venus și Serena Williams au pozat în costume de baie

Revista Harper’s Bazaar dedică noul număr jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams. Cele două au vorbit despre viața lor, dar și despre filmul „King Richard”.

Acesta nu este un film despre tenis. Acesta este un film despre familie”, a mărturisit Serena Williams.

La rândul ei, Venus explică în câteva cuvinte cum a decurs viața lor încă de când erau foarte mici:

De la o vârstă atât de fragedă, tot ce am făcut a fost să muncim”, spune Venus.

Serena William recunoaște că viața departe de tenis este una pe care cu greu și-a putut-o imagina. Cu toate acestea, ele se bucură din plin de momentele de liniște.

Evident că suntem o familie afro-americană și este important ca oamenii să vadă familiile afro-americane în această dinamică… să aibă modele.”, a mai spus Venus Williams.

Pentru a sublinia dragostea pe care și-o poartă, dar și pentru a le vedea așa cum până acum nu s-au lăsat descoperite, Venus și Serena Williams au pozat în costume de baie și ținute sexy, împreună, dar și separat.

Acestea au optat pentru costume de baie întregi, negre și simple. Astfel, toată atenție se îndreaptă către ele și mai puțin către obiectele vestimentare.

O soră este un dar pentru inimă, o prietenă pentru spirit, un fir de aur pentru sensul vieții”, a scris Serena Williams pe contul ei de Instagram la fotografia în care ea și Venus apar pe coperta revistei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serena Williams (@serenawilliams)

„King Richard”, filmul despre copilăria surorilor Williams

Filmul „Regele Richard: Crescând Campioni/ King Richard” este produs de Warner Bros și este inspirat din fapte reali. Pelicula scoate în evidență caracterul unui tată care a reușit să crească și să formeze două tinere sportive de succes.

În acest film, Serena Williams este interpretată de către Demi Singleton, iar Venus Williams de către Saniyya Sidney. Din primele date, producția are toate șansele să devină una de succes.

Richard Williams este interpretat de Will Smith, în regia lui Reinaldo Marcus. Tatăl celor două jucătoare de tenis și-a dorit ca fiicele lui să practice acest sport după ce a urmărit-o pe Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, câștigând un turneu la Salt Lake City.

Tatăl surorilor Venus și Serena Williams a avut o viață presărată cu nenumărate momente de cumpănă. În tinerețe, acesta a fost la un pas de moarte de mai multe ori din cauza evenimentelor neplăcute pe de străzile din Compton. El și-a văzut un prieten cum și-a pierdut viața într-un scandal, iar pe altul după ce o femeia l-a călcat cu mașina și a dat vina pe victimă. Richard Williams prezintă viața din Compton astfel:

Nu a fost nicio anchetă, nu a existat nicio mașină de poliție. Dar asta a fost viața. Am fost pe punctul de a fi ucis de atâtea ori!”