Verdict crunt în cazul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Judecătoria Buftea a anunțat decizia

Ștefănescu Dragoș 03.10.2022, 22:05
Verdict crunt în cazul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Judecătoria Buftea a anunțat decizia

Conflictul de acum câteva săptămâni dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a uluit pe toată lumea. După ce s-au luat la bătaie, cei doi ajuns în cele din urmă la sediul poliției Ilfov. La câteva săptămâni de la acest incident, Judecătoria Buftea a dat un verdict extrem de dur.

Judecătoria Buftea a dat verdictul în cazul conflictului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În urmă cu câteva săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost portagoniștii unui incident uluitor. Cei doi s-au luat la bătaie în fața casei lor din Snagov. Ulterior acestui incident violent, impresara și tehnicianul au ajuns la sediul poliției Ilfov.

În cursul zilei de luni, Judecătoria Buftea a dat sentința în cazul conflictului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Potrivit Digisport.ro, impresara nu mai are voie să se apropie de tehnicianul lui Neftchi Baku la mai puțin de 200 de metri, timp de două luni. În plus, Anamaria nu are voie să ia legătura cu Reghecampf, nici telefonic și nici printr-o altă metodă.

De cealalată parte, Laurențiu Reghecampf nu se va mai putea apropia de impresară la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de 4 luni. Totodată acesta nu are voie să ia legătura cu Anamaria.

Hotărârea Judecătoriei Buftea în cazul cererii lui Laurențiu Reghecampf

Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”.

Hotărârea Judecătoriei Buftea în cazul cererii Anamariei Prodan

Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima.”