Verificare bilet Superbet. Află dacă tichetul tău este câștigător sau nu

Gheorghiu Dan 16.10.2021, 08:49
Verificare bilet Superbet. Află dacă tichetul tău este câștigător sau nu

Casa de pariuri Superbet este una dintre cele mai mari și mai populare din România, pentru că are foarte multe agenții stradale. Cei care pun bilete la această agenție au la dispoziție mai multe metode de a verifica dacă au câștigat sau nu.

Cum aflu dacă am bilet câștigător la Superbet

Dacă ai pariat la una dintre miile de agenții Superbet din țară, poți reveni acolo unde ai plasat biletul sau la oricare altă agenție, iar acesta îți este verificat într-o secundă prin citirea codului de bare de pe bilet. Dacă nu vrei să mai revii la agenție, fie pentru că e închisă, fie din comoditate, pe site-ul oficial superbet.ro verificarea durează extrem de puțin.

Pe pagina de pornire, sus în dreapta este un buton Verifică bilet. Dai click și ți se cere codul biletului, care este tipărit vizibil, în partea de sus a tichetului cumpărat din agenție. Odată acesta introdus, sistemul depistează instantaneu care este starea biletului tău.

Câștigător, dacă toate evenimentele s-au terminat și ai fost inspirat, pierzător, dacă nu ai nimerit pariurile, sau în desfășurare, dacă nu s-au terminat toate evenimentele de pe bilet sau dacă unele dintre ele nu au început.

Secțiune de rezultate extrem de rapidă

Tot pe site-ul superbet.ro există și o secțiune de rezultate foarte completă și updatată. Odată intrat în ea, în stânga alegi sportul care te interesează sau loteriile, cursele de câini și toate celelalte secțiuni de pariere și găsești ușor rezultatul evenimentului care te interesează. Prin introducerea codului unui eveniment, vei fi direcționat imediat spre rezultatul acestuia.

Verificarea unui bilet online la Superbet

Superbet este și una dintre cele mai mari agenții online din România. După închiderea caselor de pariuri, anul trecut, când România a intrat în lockdown, o mulțime de clienți au trecut în online. Fie prin deschiderea unui cont pe site, fie, mai simplu și mai interactiv, prin aplicația de mobil Superbet.

Odată logat și cu bani în cont, te poți apuca de pariat. Rezultatele se află extrem de simplu. Dacă joci pe internet, cu ajutorul unui computer sau a unei tablete, te loghezi și, odată intrat în cont, la secțiunea Biletele mele vezi fiecare tichet în parte, cele mai recente fiind și cele mai sus.

Dai click pe biletul pe care dorești să îl verifici și afli dacă ești câștigător, pierzător sau dacă biletul tău este încă în desfășurare.

Pe aplicație trăiești live evenimentele pariate

Pe aplicație e și mai ușor. Dacă nu oprești notificările, telefonul te va ține la curent la fiecare pas cu evenimentele jucate. Dacă e vorba de sport, vei fi informat când apar echipele de start, când începe meciul, când se marchează, când se încheie prima repriză și când se termină meciul. Dacă nu dorești să trăiești live biletul, pentru că ai altceva de făcut, oprești notificările.

În acest caz, poți intra oricând în aplicație, la secțiunea Biletele mele, și poți afla care este statutul acestora: câștigător, pierdut sau în desfășurare.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe