Veste bombă pentru Rapid. Baza ProRapid ar putea reveni clubului: „Ar fi mană cerească!” EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 20.12.2021, 18:31
Veste bombă pentru Rapid. Baza ProRapid ar putea reveni clubului: „Ar fi mană cerească!” EXCLUSIV Playsport Live

Lucian Ionescu a dezvăluit în cadrul emisiunii Playsport Live că Rapid ar putea primi o mare veste după ce arena Giulești va fi gata. Ofițerul de presă al clubului spune că celebra bază ProRapid ar putea reveni în cadrul clubului.

Rapidul a avut un sezon excelent după revenirea în Liga 1. Echipa lui Mihai Iosif a remizat cu Botoșani, 1-1, în ultimul meci din 2021. Giuleștenii sunt pe locul 6, dar pot ajunge sub zona de play-off, dacă Farul va câștiga cu Dinamo.

Veste bombă pentru Rapid. Baza ProRapid ar putea reveni clubului: „E un zvon, dar ar fi mană cerească!”

Rapidul se pregătește să revină acasă. Noua arenă din Giulești este gata și așteaptă autorizațiile de funcționare. Lunile februarie și martie sunt avansate ca date pentru revenirea echipei acasă.

„Noua arenă arată foarte bine, e o bijuterie. Au fost și reprezentanți ai galeriei, au fost și jucători care au văzut. Toți am fost undercover, pe blat. Știu că se lucrează acum la actele de preluarea a stadionului de clubul sportiv. Apoi noi să ne întoarcem acasă.

Noi nu am jucat niciun meci acasă de când s-a demolat Giuleștiul.

Problema va rămâne la fel de acută și când va fi Giuleștiul gata. Nici acum, odată cu noul Giulești, Rapidul nu va avea un teren … Există niște zvonuri cum că exista posibilitatea ca ProRapidul să revină CS-ului. Să rămână la nivel de zvon.

Dacă ProRapidul ar reveni la origini, ar fi o mană cerească. Pe Giulești nu poți să îți bați joc de gazon, e clar. Deci să ne înțelegem, echipa de fotbal și FC Rapid București vor fi chiriași în Giulești.

Rapid este un brand, în toate disciplinele sportive, toate au culoarea vișinie, sunt sub aceeași umbrelă. Nu va există stadionul Rapid fără echipa Rapid pe teren.

Stadionul va fi probabil la dispoziția unor loturi ale echipei naționalei. E posibil să fie și alte echipe care să joace. Acolo este nevoie de un evaluator.

Giuleștiul se dorește a fi un întreg complex care să atragă în fiecare zi a săptămânii. Toate secțiile se vor întoarce în Giulești”, a declarat Lucian Ionescu la Playsport Live.