Veste bună pentru Gaz Metan Mediaș. Se fac calcule pentru evitarea desființării. Care sunt ultimele informații

Catinca Giosanu 07.03.2022, 23:04
Veste bună pentru Gaz Metan Mediaș. Se fac calcule pentru evitarea desființării. Care sunt ultimele informații

Fanii lui Gaz Metan Mediaș sunt în extez! Suporterii au aflat că formația lor favorită ar putea evita desființarea. Oficialii fac calcule peste calcule pentru evitarea desființării. Care sunt ultimele informații.

Noi detalii despre situația clubului Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaș se afundă într-o mare de incertitudine. Fotbaliștii au dezertat, iar clubul părea până de curând că a fost lăsat de izbeliște.

În ciuda tuturor problemelor, medieșenii nu renunță. Ei speră că pot salva echipa de la desființare.

În ultimele zile, s-au făcut mai multe modificări în cadrul Consiliului Director. Teodor Luca și Valentin Iordănescu au fost înlocuiți cu Dorel Vlașin și Florin Rusu. Din noul Consiliu Director va face parte și Eric de Oliveira. Fanii se așteaptă ca aceștia din urmă să aibă un cuvânt de spus la Mediaș.

”Șansele ca echipa să termine pe teren sezonul au crescut”

Suporterii au postat, recent, un mesaj amplu pe pagina oficială de Facebook, prin care anunță că șansele ca echipa să termine acest campionat pe teren au crescut considerabil.

În cursul zilei de astăzi a avut loc întrunirea Consiliului Director având ca scop principal alegerea noului preşedinte al echipei. Cu 43 de voturi dintr-un total de 55, Marius Nistor a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Gaz Metan Mediaş.

Tot în cadrul acestei întruniri, s-a luat decizia oficială ca Teodor Luca (reprezentant Joma) şi Valentin Iordănescu să fie înlocuiţi în Consiliul Director cu Dorel Vlaşin (reprezentant al Primăriei Mediaş) şi Florin Rusu (reprezentantul suporterilor echipei Gaz Metan). De asemenea, din noul Consiliu Director va face parte şi Eric De Oliveira.

Şansele ca echipa să termine acest campionat pe teren au crescut considerabil deoarece echipa are din acest moment drept de semnătură prin intermediul noului preşedinte.”, se arată în comunicatul transmis de către suporterii clubului pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe