Veste dramatică pentru Universitatea Craiova înainte de meciul cu FCSB. Au fost scoși definitiv din lupta pentru titlu

Dragos Stefanescu 08.05.2022, 11:30
Veste dramatică pentru Universitatea Craiova înainte de meciul cu FCSB. Au fost scoși definitiv din lupta pentru titlu

Duminică seară, Universitatea Craiova și FCSB se înfruntă în derby-ul rundei a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Înaintea marelui meci, oltenii au primit o veste foarte proastă. Echipa lui Laurențiu Reghecampf nu mai are nici-o șansă la titlu după victoria categorică obținută de CFR Cluj în Trivale.

Universitatea Craiova nu mai are nicio șansă la câștigarea titlului. Victoria categorică obținută de CFR Cluj în Trivale i-a scos din cărți pe olteni

Lupta pentru titlu este aproape de final, ultimele trei runde fiind decisive în stabilirea noii campioane a României. Duminică seară, Universitatea Craiova și FCSB se înfruntă în derby-ul rundei a 8-a din play-off-ul Ligii 1.

Partida din Bănie are o miză uriașă pentru FCSB, care este obligată să câștige. Echipa roș-albastră se află la doar două puncte în spatele liderului CFR Cluj și are șanse la câștigarea campionatului. Decealalată parte, Universitatea Craiova a primit o veste foarte proastă înaintea meciului cu FCSB. După victoria categorică obținută de CFR Cluj în fața lui FC Argeș (6-0), oltenii nu mai au nici șanse matematice la cucerirea titlului. Universitatea Craiova se află la nouă puncte în spatele echipei ardelene. Oltenii mai pot obține doar nouă puncte până la finalul sezonului și astfel s-ar afla la egalitate cu CFR Cluj. Într-o astfel de situație, singurul criteriu de departajare este numărul de puncte obținute în sezonul regulat, unde clujenii sunt în avantaj.

Universitatea Craiova, prime uriașe pentru o victorie cu FCSB. Mihai Rotaru a stabilit obiectivele echipei sale

Conform Gsp.ro, conducerea Universității Craiova a decis să dubleze primele acordate jucătorilor în cazul unei victorii cu FCSB. Titularii de la Craiovei au stipulate în contract prime de 1.000 de euro în cazul unei victorii. Jucătorii care stau pe banca de rezerve încaseză câte 500 de euro pentru fiecare succes al echipei lor. În cazul în care Mihai Rotaru decide dublarea acestor prime, titularii vor lua 2.000 de euro, iar rezervele vor primi câte  1.000 de euro.

Mihai Rotaru a dezvăluit recent că obiectivele echipei sale sunt clasarea pe locul doi în Liga 1 la finalul sezonului și câștigarea Cupei României.

La titlu nu avem șanse, însă ne dorim locul 2. Nu putem să renunțăm la locul secund pentru o posibilă finală și un posibil trofeu în Cupa României.  Nu se pune problema să menajăm pe nimeni cu FCSB. Apoi, urmează returul semifinalei cu Sepsi și abia în urma acelui joc vom face strategia pentru ultima săptămână a sezonului”, a declarat Mihai Rotaru.

Urmăriți Playsport.ro și pe