Veste grea pentru Gigi Becali. Juan Bauza, pe cale să semneze cu altă echipă

Cosmin Olteanu 28.06.2023, 11:32
Veste grea pentru Gigi Becali. Juan Bauza, pe cale să semneze cu altă echipă

Veste grea pentru Gigi Becali. Juan Bauza este pe cale să semneze cu altă echipă.

Juan Bauza este unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Superliga. Evoluțiile foarte bune ale fotbalistului de la FC U Craiova i-au atras atenția lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului, care a anunțat că vrea să-l aducă la echipa sa.

Veste grea pentru Gigi Becali. Juan Bauza, pe cale să semneze cu altă echipă

Juan Bauza este pe cale să semneze cu o echipă din zona arabă, anunță ProSport. Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, s-ar afla în negocieri cu două echipe pentru transferul mijlocașului argentinian.

Sursa citată mai notează că mutarea este departe de a fi finalizată, deoarece Adrian Mititelu nu vrea să scadă din suma cerută pentru a-l ceda pe Bauza: patru milioane de euro.

Având în vedere banii ceruți de FC U Craiova, șansele ca Bauza să mai ajungă la FCSB sunt nule. Gigi Becali era dispus să ofere până în două milioane de euro pentru argentinian.

Juan Bauza (27 de ani) a fost transferat de FC U Craiova, în vara lui 2022, de la Csikszereda, pentru 150.000 de euro. În sezonul recent încheiat, Bauza a dat patru goluri și nouă pase decisive în 35 de meciuri bifate pentru FC U Craiova.

Adrian Mititelu: „Dacă primeam cât am cerut, îl dădeam ca popa”

„Dacă primeam cât am cerut, 4 milioane, îl dădeam ca popa, pentru că banii sunt buni. Dar nicio problemă, pentru că acum îl am și pe înlocuitorul lui Bauza, l-am adus pe Giovanni (n.r. Giovanni Piccolomo). Dar o să joace și amândoi, la un moment dat, în echipă.

Oricum, la vară cred că va pleca Bauza, pentru că sunt foarte multe cluburi care întreabă de el. El a fost și accidentat și de aceea au fost niște rețineri la suma de 4 milioane, nu am lăsat din preț.

Deocamdată, e un jucător foarte bun, ne folosim de prezența sa în fotbalul românesc, e un fotbalist care încântă”, spunea Adrian Mititelu, în luna februarie, despre negocierile pentru vânzarea lui Bauza.

Urmăriți Playsport.ro și pe