Veste mare pentru ultrașii lui Dinamo și ai Stelei. Se anunță spectacol total la derby-ul din Liga 2

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.08.2022, 08:29
Veste mare pentru ultrașii lui Dinamo și ai Stelei. Se anunță spectacol total la derby-ul din Liga 2

Dinamo și Steaua urmează să se întâlnească în etapa a 6-a a Ligii 2, într-un meci ce ar urma să se desfășoare în weekend-ul 10-11 septembrie. Fără îndoială că la această partidă vor fi prezenți foarte mulți suporteri, iar Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Sud se vor întâlni pentru prima dată pe stadion după 8 ani.

Dinamo – Steaua are șanse mari să se joace pe Arena Națională

Astfel, în mod evident, este în interesul ambelor galerii ca meciul să se joace pe Arena Națională, pentru ca ele să se poată „desfășura” la capacitate maximă, în ceea ce privește în primul rând desfășurarea unor coregrafii sau a unor show-uri pirotehnice, elemente devenite deja banale la astfel de meciuri. Și ultimele vești venite în acest sens au menirea de a le aduce o bucurie ambelor grupuri de suporteri.

Potrivit ProSport, sunt șanse foarte mari ca meciul dintre Dinamo și Steaua să se joace pe cel mai mare stadion al țării. Asta pentru că micuța arenă din Clinceni, unde „câinii” au jucat și vor juca, probabil, în continuare în acest start de sezon, nu îndeplinește condițiile minime de securitate pentru un astfel de meci, considerat cu grad ridicat de risc. Iar stadionul „Arcul de Triumf” se află în continuare în plin proces de înlocuire a gazonului.

În plus, disputarea acestui meci pe Arena Națională ar reprezenta o rețetă financiară de mare succes pentru Dinamo, un lucru extrem de important în situația dificilă în care se află clubul din Ștefan cel Mare din acest punct de vedere. La această partidă, toată lumea se așteaptă la o prezență de măcar 30.000 de oameni. Ceea ce ar însemna un profit de circa 100.000 de euro.

Ce a spus Vlad Iacob despre acest subiect

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat recent că va face demersurile necesare pentru ca echipa antrenată de Ovidiu Burcă să joace pe Arena Națională meciul cu Steaua, în condițiile în care suporterii se vor prezenta în număr important la primele meciuri din acest sezon. Fapt ce s-a întâmplat la partidele cu Progresul Spartac și Oțelul Galați, disputate la Clinceni.

Nu știu care sunt șansele, dar dacă vom avea o audiență bună la meciurile de ”acasă”. Am avut noroc, ca să zic așa, la tragerea la sorți și vom evolua acasă împotriva celor de la CSA Steaua. Sper, repet, dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva lor”, a spus Vlad Iacob recent la Pro Arena.

CITEȘTE ȘI Dezastru la Dinamo pe toate fronturile. Weekend de coșmar pentru „haită”, Hagi le râde în nas

Urmăriți Playsport.ro și pe