Veste neplăcută pentru fanii lui Rapid. Inaugurarea stadionului pare tot mai departe

Robert Zanfir / 15.02.2022, 21:03
Veste neplăcută pentru fanii lui Rapid. Inaugurarea stadionului pare tot mai departe

Fanii Rapidului mai au de așteptat până la primul meci pe noua arenă din Giulești. Clubul a anunțat unde se va disputa derby-ul cu Dinamo, care ar fi trebuit să inaugureze noul stadion.

Rapidul începe să piardă teren, în lupta pentru calificarea în play-off. Echipa lui Mihai Iosif a remizat, 1-1, la Mioveni, cu Sepsi și a ajuns la a patra remiză consecutivă în campionat.

Veste neplăcută pentru fanii lui Rapid. Inaugurarea stadionului pare tot mai departe

Vești mai puțin bune pentru suporterii Rapidului vin și dinspre evenimentul principal al anului. Inaugurarea stadionului se amână.

Giuleștenii au anunțat că derby-ul Rapid – Dinamo, care contează pentru etapa cu numărul 28 din Liga 1, se va juca pe Arena Națională. Meciul este programat sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30.

Inițial, rapidiștii au anunțat, la începutul anului, că derby-ul cu rivala din Ștefan cel Mare ar putea fi prima partidă pe noul stadion. Acum a devenit cert că avizele necesare nu au fost obținute la timp, iar revenirea acasă va fi amânată.

După 26 de etape jucate, Rapid este pe locul 8, cu 3 pași în spatele celor de la Farul, care au și un meci mai puțin jucat. Programul echipei lui Mihai Iosif este unul dificil. Pe lângă meciul cu Dinamo, Rapid mai are de jucat în sezonul regular cu CFR Cluj, FC U Craiova și Academica Clinceni.

Rapid plănuiește să inaugureze noul stadion pe 25 iunie. Posibil amical cu Real Madrid B

Totuși, fanii ar putea avea parte de un meci de vis la revenirea acasă. Playsport a anunțat în exclusivitate că giuleștenii gândesc un plan în urma căruia să joace cu o echipă cu nume, astfel încât inaugurarea stadionului să rămână în memoria suporterilor.

Beșiktaș și Dinamo Kiev sunt între posibilii adversari luați în calcul. Totuși, Rapid ar putea da lovitura. Un nume surpriză a apărut pe agendă: Real Madrid Castilla, antrenată de legendarul Raul.

Spaniolii tocmai au fost refuzați de Dinamo, după cum a anunțat Playsport.

Este posibil ca derby-ul cu Dinamo să se joace pe Giulești. Nu am vorbit unde vom juca meciul cu Sepsi. Probabil vom vorbi mai târziu. Am spus: fotbalul este făcut pentru oameni, pentru suporteri. Ne plângem că este pandemie și nu vin oamenii. Fotbalul este făcut ca oamenii, să se bucure de el.

Pentru noi, acasă este Giuleștiul, chiar dacă în imnul nostru se spune că suntem peste tot acasă. Așteptăm cu nerăbdare să jucăm pe noul stadion. Clar lipsa suporterilor este un dezavantaj, pentru că sunt parte din noi. Suntem împreună. Pentru a reuși, trebuie să fim toți împreună,
Mihai Iosif, pe 2 februarie 2022