Veste proastă pentru Dennis Man! Accidentarea e mult mai serioasă decât se credea inițial! Ratează primele meciuri ale României din Liga Națiunilor

Olteanu Ștefan / 03.05.2022, 21:56
Veste proastă pentru Dennis Man! Accidentarea e mult mai serioasă decât se credea inițial! Ratează primele meciuri ale României din Liga Națiunilor

Acccidentat pe 25 aprilie, Dennis Man (23 de ani) a fost supus unor investigații suplimentare și a primit o veste foarte proastă. Entorsa pe care care a suferit-o la glezna piciorului este mult mai gravă decât se credea inițial și se pare că va rata primele meciuri ale României din Liga Națiunilor.

Probleme mari pentru Edi Iordănescu: l-a pierdut pe Dennis Man pentru primele meciuri ale României din Liga Națiunilor. Veste proastă primită de jucătorul Parmei

Pe 25 aprilie, înaintea partidei Perugia – Parma din Serie B, Dennis Man a suferit o accidentare la gleznă care l-a făcut indisponibil pentru ultimele meciuri ale echipei sale din acest sezon, însă, după mai multe investigații amănunțite, internaționalul român a primit o veste și mai proastă.

Sezonul extremei române pare să se încheie aici. O accidentare, care din fericire, nu s-a dovedit a fi ceva grav”, notau jurnaliștii de la Parma Live, care anunțau că Dennis Man a suferit o entorsă la gleznă.

Totuși, gsp.ro dezvăluie, marți, că Dennis Man a efectuat un RMN pentru a afla precis cât de gravă este accidentarea sa și informațiile pe care le-a primit nu sunt deloc optimiste. Conform sursei citate, ligamentele de la glezna lovită au fost afectate, iar perioada de recuperare va fi de aproximativ două luni!

Astfel, Dennis Man nu mai poate fi luat în calcul pentru primele meciuri ale României din Liga Națiunilor. Până la debutul „tricolorilor” în competiția menționată a mai rămas doar o lună.

Cu ce absențe importante se va mai confrunta Edi Iordănescu

La debutul său oficial pe banca echipei naționale, Edi Iordănescu va avea mari bătăi de cap. Selecționerul l-a pierdut pe Alin Toșca, după ce acesta s-a retras de la echipa națională. Anunțul lui Toșca a venit imediat după acțiunea naționalei din martie. El a evoluat atât cu Grecia, cât și cu Israel.

De asemenea, o altă problemă importantă este cea a portarului. Florin Niță, titular cu Grecia și Israel, nu mai prinde nici măcar lotul la Sparta Praga. Ionuț Radu traversează o perioadă foarte dificilă după gafa din meciul Bologna – Inter, iar Andrei Vlad nu a mai evoluat pentru FCSB din luna martie.

Și, nu în ultimul rând, două pierderi majore pentru Edi Iordănescu sunt cele ale lui Ianis Hagi și Nicolae Stanciu. Ianis Hagi se recuperează după o ruptură la nivelul ligamentelor încrucișate de la genunchi. În schimb, Nicolae Stanciu nu a jucat niciun meci oficial în 2022, de la transferul său în China.

Le-am simțit lipsa și lui Ianis și lui Stanciu. Cu Ianis am vorbit de vreo 7-8 ori de când am preluat naționala. L-am asigurat că echipa are nevoie de el. Este un jucător important pentru noi. El trece acum prin momente dificile, dar va reveni mai puternic. Sunt sigur de asta, îl cunosc, este o personalitate tare, un luptător.

Cu Stanciu problema este mult mai complicată, nu știm când ne putem baza pe el. Este vorba de situația sanitară din țară, cu toate acele carantine. Campionatul nu s-a reluat, nu se joacă meciuri, nu se pot antrena. Am vorbit cu el, nici nu poate să spună când se va rezolva situația”. a pus selecționerul, la Digi Sport.

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia și Herțegovina (19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (21:45)
  • 7 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (21:45), Finlanda – Muntenegru (21:45)
  • 11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia și Herțegovina (16:00), ROMÂNIA – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Muntenegru (21:45), Finlanda – ROMÂNIA (21:45)
  • 26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (21:45)