Veste uriașă pentru dinamoviști! Conducerea a făcut anunțul în legătură cu viitorul lui Dusan Uhrin

Olteanu Ștefan / 30.04.2022, 15:59
Veste uriașă pentru dinamoviști! Conducerea a făcut anunțul în legătură cu viitorul lui Dusan Uhrin

După ce au învins-o pe Academica Clinceni cu 5-1 în runda cu numărul 7 din play-out, pentru dinamoviști a mai venit o veste uriașă. Din interiorul clubului alb-roșu s-a confirmat cu Dușan Uhrin nu va părăsi banca tehnică, așa cum se vehiculase în ultimele zile.

Dușan Uhrin rămâne în Ștefan cel Mare! Veste uriașă pentru dinamoviști! „E o prostie, nu știu de unde a apărut”

Vineri, 29 aprilie, un articol publicat în presa sportivă din România a susținut că Dușan Uhrin e la un pas să o părăsească pe Dinamo, însă Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului alb-roșu a dezmințit totul și a venit cu o veste uriașă pentru dinamoviști.

Motivul pentru care s-a speculat că Dușan Uhrin ar vrea să plece era acela că ar avea două salarii restante. Răzvan Zăvăleanu spune că, în realitate, cehul are de primit banii pe o singură lună. Mai mult, Uhrin nu ar fi spus în niciun moment că vrea să o părăsească pe Dinamo, lucru pe care i l-a confirmat personal și lui Răzvan Zăvăleanu:

E o mare prostie, nu are legătură cu realitatea. Nu ştiu de unde a apărut, pentru mine a fost o surpriză. Duşan Uhrin mi-a confirmat că nu a fost vorba despre o astfel de discuţie. Nici vorbă de o datorie de două salarii. Într-adevăr, e un salariu restant. Duşan e concentrat pe obiectivul de a salva echipa. Jucătorii sunt la zi, personalul este la zi, avem o mică întârziere la staff-ul tehnic, dar sper să o rezolvăm”, a transmis Răzvan Zăvăleanu, potrivit primasport.ro.

Dușan Uhrin nu se gândește la plecare. Mintea lui e doar la meciul de baraj

Dinamo a impresionat în runda cu numărul 7 din play-out-ul Ligii 1. „Câinii” au învins-o pe Academica Clinceni fără drept de apel, scor 5-1. Ivanovski, Ivanov, Morar, cu o dublă, și Azankpo au adus victoria echipei din Ștefan cel Mare.

La finalul confruntării, Dușan Uhrin s-a declarat satisfăcut de jocul elevilor săi și a spus că se gândește deja la meciul cu Botoșani de săptămâna viitoare.

Am jucat bine de la început. Sunt satisfăcut.

Le-am spus felul în care jucăm, că trebuie să pasăm mai mult în ultima treime și au făcut asta. Este o pregătire pentru baraj.

Toată lumea lucrează bine la antrenament, dar să vedem săptămână viitoare la Botoșani. Acolo este un test, ăsta e un meci important.

(n.r. – este Dinamo favorită la baraj?) Șansele sunt 50-50. Nu vreau să vorbesc de favorită. Atmosfera e ok, trebuie să așteptăm barajul, aceea este ținta noastră.

Este foarte dificil acum să începi pregătirea”, a declarat Dusan Uhrin după meciul câștigat cu Academica Clinceni.

Dinamo mai are două „teste” înaintea meciului de baraj. După deplasarea de la FC Botoșani din runda următoare, „câinii” vor primi vizita celor de la UTA Arad în ultima etapă.

Jucătorii lui Dinamo sunt în extaz după ce au spulberat-o pe Academica Clinceni cu 5-1: „Pregătim barajul!”.