Veste uriașă pentru fanii Universității Craiova. Meciul cu FCSB nu se va juca la Târgu Jiu

Dragos Stefanescu 11.09.2022, 15:55
Veste uriașă pentru fanii Universității Craiova. Meciul cu FCSB nu se va juca la Târgu Jiu

Universitatea Craiova și FCSB se vor înfrunta în etapa a 11-a din Superliga. Inițial se stabilise ca meciul să se joace la Târgu Jiu. Totuși, partida se va disputa pe ”Ion Oblemenco”, după ce gazonul arenei din Bănie a fost înlocuit.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB se va juca în Bănie. Anunțul a fost făcut de formația olteană

Universitatea Craiova și FCSB se vor înfrunta în etapa a 11-a din Superliga. Inițial se stabilise ca partida să se joace la Târgu Jiu. Gazonul de pe arena ”Ion Oblemenco” a fost însă înlocuit și derby-ul cu FCSB se va juca în Bănie. Astfel, Universitatea Craiova revine pe propriul stadion după o lună și jumătate în care a jucat meciurile de ”acasă” la Târgu Jiu.

Știința, din nou acasă pe Stadionul „Ion Oblemenco”! Universitatea Craiova – FCSB se va disputa în „Vulcanul” din Bănie.

Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Entertix, cât și de la toate punctele noastre de vânzare tradiționale. În același timp, continuăm campania prin care alb-albaștrii construiesc tradiția cu abonament din tată-n fiu”, se arată în comunicatul celor de la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi vrea să câștige la Cluj. ”Respectul trebuie să fie până la începutul partidei”

Duminică seară, Universitatea Craiova o înfruntă pe CFR Cluj în etapa a zecea din Superliga. Înaintea duelului din Gruia, Mirel Rădoi a vorbit despe șansele echipei sale de a obține cele trei puncte. Tehnicianul a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarilor și a lui Dan Petrescu. Totuși, Rădoi este convins că elevii săi pot obține victoria dacă nu vor comite greșeli.

O să întâlnim o adversară foarte bună, campioană în ultimii cinci ani, o echipă bine organizată defensiv, asta s-a observat şi aseară. Chiar dacă a fost dominată la nivel de posesie, a contracarat foarte bine momentele de posesie cu tranziţia negativă.

O echipă care nu are nevoie de prea multe prezentări. Are cel mai bun antrenor din România, cel mai bun lot, ne va aştepta o partidă dificilă, dar trebuie să ne ridicăm şi noi la nivelul adversarului.

Îi respectăm pe cei de la CFR, dar respectul trebuie să fie până la începutul partidei. Problema va fi mare dacă noi nu ne vom pregăti aşa cum am făcut-o în această săptămână, pentru că vom întâlni cel mai dificil adversar dintre cei pe care i-am întâlnit până acum.

CFR se află pe o poziţie nu foarte bună în clasament, vine după două partide pierdute şi, din punctul ăsta de vedere, pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj este aproape imposibil să urmeze şi a treia înfrângere. Am spus aproape imposibil, pentru că nu este imposibil, şi noi trebuie să facem ceea ce a reuşit să facă Botoşani”, a declarat Mirel Rădoi.

Urmăriți Playsport.ro și pe