Vestea care l-a distrus pe Patrick Mouratoglou: „Familia noastră a pierdut pe cineva foarte important”

Giosanu Catinca 06.12.2022, 20:57
Vestea care l-a distrus pe Patrick Mouratoglou: „Familia noastră a pierdut pe cineva foarte important”

Patrick Mouratoglou, cel care este antrenorul Simonei Halep din luna aprilie, a primit o veste cumplită. Tehnicianul francez a pierdut pe cineva drag, iar asta l-a afectat destul de tare.

Nick Bollettieri a îndoliat întreg sportul alb

Nick Bollettieri, antrenorul care i-a pregătit pe Andre Agassi, Monica Seles, Serena Williams și Maria Sharapova s-a stins din viață duminică, 4 decembrie. Anunțul a fost făcut de directorul turneului de la Indian Wells, Tommy Haas, care i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

Vestea trecerii în neființă a tehnicianului i-a luat prin surprindere pe reprezentanții sportului alb.

Reacția lui Patrick Mouratoglou

Celebrul antrenor de tenis Patrick Mouratoglou este foarte afectat de moartea lui Nick Bollettieri. Controversarul francez a oferit o reacție în mediul online după ce a aflat despre necazul care s-a abătut asupra familiei fostului antrenor legendar.

Sunt foarte întristat de pierderea lui NickBollettieri. Familia tenisului a pierdut pe cineva foarte important astăzi, cineva care a făcut ca industria noastră să crească și a deschis oportunități pentru antrenori și jucători. Ne vom aminti de omul special care ai fost și ne va fi dor de tine.”, a transmis antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, prin intermediul rețelelor sociale.

”Familia tenisului a pierdut pe cineva foarte important”

Australianul Darren Cahill a reacționat și el după ce a aflat de moartea celebrul antrenor de tenis Nick Bollettieri. Principalul sfătuitor al Simonei Halep a mărturisit că îl va păstra în inima lui pe antrenorul american cu origini italienești.

Un pionier, un vizionar, un credincios și un lider. Cel mai important, un antrenor grozav și un om care a avut timp pentru oricine iubea tenisul. Odihnește-te în pace, Nick. Ne va fi dor de tine, dar vei fi amintit pentru totdeauna ca o legendă a sportului nostru.”, a fost mesajul lui Darren Cahill.

Cine a fost Nick Bollettieri

Nick Bollettieri și-a pus amprenta asupra mai multor sportivi care au scris istorie în tenis. Americanul a ajutat la lansarea unor legende ale sportului alb, precum Andre Agassi, Jim Courier, Monica Seles, Serena și Venus Williams sau Maria Sharapova, potrivit tennisworldusa.

Primul lider ATP antrenat de Bollettieri a fost Jim Courier. Fostul număr unu mondial a devenit între timp antrenor.

Bollettieri a înființat chiar și o academie, care este răspândită pe 600 de hectare și include mai mult de 50 de terenuri.

Antrenorul legendar a decedat la vârsta de 91 de ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe