Vestea momentului! Miliardarul care ar face din CSA Steaua o super putere în fotbal. ”Ar fi la nivelul lui Chelsea”

Alex Matei 07.08.2023, 14:54
Vestea momentului! Miliardarul care ar face din CSA Steaua o super putere în fotbal. ”Ar fi la nivelul lui Chelsea”

CSA Steaua va începe un nou sezon în Liga 2, al treilea consecutiv și-l va bifa și pe al patrulea pentru că nu are în continuare drept de promovare în Superliga.

Gruparea din Ghencea va disputa primul meci din noul sezon marți, 8 august, de la ora 21:00, la Târgoviște, pe terenul Chindiei.

Cum ar putea ajunge FCSB o super putere în fotbal

Echipa Armatei nu are drept de promovare în primul eșalon din cauza formei de organizare, una care nu este privată. Singura șansă a ”Militarilor” este să fuzioneze cu un om de afaceri sau cu una dintre societățile care activează în rândul MApN-ului.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus care este mișcarea pe care ar trebui să o facă cei de la CSA Steaua.

”Nu înțeleg de ce nu mișcă un deget cei de acolo. Ar avea o soluție la îndemână. Nu trebuie să caute niciun investitor pentru că-l au acolo, în curtea lor.

E vorba despre miliardarul ăsta care conduce Romtehnica. Ăștia fabrică armament, au bani cât nici nu-ți închipui”, a spus Dragomir la ”Profețiile lui Mitică”.

Compania care o poate duce pe CSA Steaua în elita fotbalului european

”Corleone” a mai precizat că CSA Steaua nu ar avea probleme cu banii și că ar fi o echipă de mare succes.

”Ar face din CSA Steaua o super putere în fotbal. Ar fi la nivelul lui Chelsea. (n.r. – ar avea bani suficienți pentru a ține CSA-ul?). Ar ține 10 CSA-uri, nu unul. Sunt bani mulți”, a mai spus Dragomir.

Director general al CN Romtehnica SA este Nicolae Nasta (59 de ani).

Urmăriți Playsport.ro și pe