Vestea momentului! Un jucător de la Dinamo a semnat cu o echipă din Serie A. Exclusiv

Alex Matei 02.09.2023, 13:07

Vestea momentului! Un jucător de la Dinamo a semnat cu o echipă din Serie A.

La numai o zi după înfrângerea categorică suferită în fața Rapidului, 0-4, Dinamo a transferat un jucător în Italia.

Vestea momentului! Un jucător de la Dinamo a semnat cu o echipă din Serie A

PlaySport a aflat că Ștefan Ioniță (16 ani), fundașul central al lui Dinamo și component al naționalei U17, a semnat cu Salernitana, locul 13 în Serie A, cu două puncte obținute după primele două etape.

Cel mai probabil Ștefan Ioniță este văzut drept o variantă de viitor pentru prima echipă a lui Salernitana, având în vedere vârsta fragedă pe care o are. Astfel că, cel mai probabil, internaționalul român va evolua, pentru o perioadă, la echipa a doua a clubului italian.

Dinamo, umilită de Rapid

Vestea transferului lui Ștefan Ioniță în fotbalul italian vine să-i aline pe dinamoviști, care au suferit o înfrângere grea în fața Rapidului, 0-4, în etapa a 8-a din Superliga.

„Rapid a fost echipa mai bună, ne-a dominat la toate capitolele, scorul e un pic cam drastic, dar a învins echipa mai bună. Scorul mă va ţine treaz câteva zile, trebuie să strângem din dinţi, să muncim mai mult. Defensiv, toată echipa a făcut un joc slab. Dacă aş reproşa ceva ar fi că după 0-2 am pierdut total organizarea, toată lumea a plecat în atac, dar nu pot să arăt pe nimeni cu degetul. Sunt lucruri care pot fi îmbunătăţite. Avem această pauză şi putem să reglăm din problemele pe care le-am constatat.

E o înfrângere care pe mine personal şi pe suporteri ne doare foarte tare. Trebuie să mergem înainte. Suntem mult în spatele FCSB-ului, Rapidului, Craiovei. Asta e o realitate pe care trebuie să o acceptăm. Încet, încet vom ajunge şi noi la nivelul ăsta Daţi-ne timp pentru asta. Despre suporteri, nu mi se pare normal! Dacă vin aici, trebuie lăsaţi să intre, să arate, mi se pare că este un abuz. Nu ştiu dacă ar fi contat, dar dacă ar fi fost alături de noi, ne-a fi dat un imbold”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, la finalul meciului cu Rapid.

Urmăriți Playsport.ro și pe