Vești din Ucraina, despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu, după operație. Când ar putea reveni pe bancă

Moldoveanu Camelia / 12.08.2021, 13:05
Vești din Ucraina, despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu, după operație. Când ar putea reveni pe bancă

Mircea Lucescu a lipsit în ultima perioadă de banca tehnică a celor de la Dinamo Kiev. Un oficial al echipei din Ucraina a dezvăluit cum se simte „Il Luce” și dacă starea de sănătate îi mai permite să antreneze echipa pentru următoarele meciuri.

A fost operat de urgență

Se pare că știrea inițială în care s-a spus că Mircea Lucescu (76 de ani) a fost doar puțin răcit din cauza aerului condiționat, a fost infirmată ulterior. Chiar antrenorul secund al lui Dinamo Kiev, Emil Caras, a declarat după meciul cu Veres că jucătorii sunt îngrijorați de starea de sănătate a lui Lucescu. Caras a încercat să calmeze spiritele și a spus că Mircea Lucescu este bine, fiind doar puțin răcit.

Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţioneză în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală.

Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper”, a explicat Caras la conferinţa de presă de după meciul cu Veres.

„Il Luce” a avut un sac de lichid în zona coccisului. Lucrurile s-ar fi putut complica dacă nu se intervenea cât mai repede, Mircea Lucescu riscând să sufere o infecție. Medicii au decis să-l opereze de urgentă, intervenția chirurgicală a durat doar 8 minute și s-a încheiat cu succes, potrivit sport.ua. Antrenorul român s-ar putea întoarce pe banca celor de la Dinamo Kiev în următorul meci care o să fie cu Zorya.

Câteva informații utile: osul coccigian, numit și coccis, este un os aflat la baza coloanei vertebrale, lângă osul sacral. Coccisul reprezintă, de asemenea, regiunea coccigiană a coloanei vertebrale. Aceasta este formată din 4 vertebre care, spre deosebire de celelalte, sunt lipite unele de altele.

Emil Caras, noi detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu

Emil Caras a făcut noi dezvăluiri. Mircea Lucescu nu sta departe de echipa sa indiferent de problemele pe care le întâmpină, drept dovadă că a dat o fugă la stadion să țină o ședință și să vadă un meci. Ulterior, „Il Luce” s-a întors la spital.

Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video, apoi s-a întors la spital. El a fost astăzi (n.r. miercuri) la meci (n.r. în lojă). Sperăm că mâine după-amiază va fi externat şi ni se va alătura”, a precizat Caras pentru ucrainenii de la Football 24.