Vești teribile pentru Dario Bonetti: 4 jucători importanți, OUT pentru Derby-ul cu FCSB!

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.09.2021, 23:19
Vești teribile pentru Dario Bonetti: 4 jucători importanți, OUT pentru Derby-ul cu FCSB!

Dario Bonetti pregătește primul mare derby după revenirea pe banca lui Dinamo. „Câinii” se vor duela duminică pe Arena Națională, din postura de oaspeți, cu FCSB, în etapa a 8-a a Ligii 1.

Echipa din Ștefan cel Mare s-a întărit masiv în ultima săptămână în urma ridicării interdicției la transferuri de către FIFA. La Dinamo au ajuns jucători cu experiență, precum Gabriel Torje, Constantin Nica, Cosmin Matei, Mirko Ivanovski sau Plamen Iliev.

Dario Bonetti are probleme de lot înaintea meciului cu FCSB

Dar și fotbaliști de perspectivă, cum ar fi Răzvan Popa sau Cătălin Itu, împrumutat pentru un sezon de la CFR Cluj. Dario Bonetti se confruntă însă și cu unele probleme de lot înaintea meciului cu FCSB.

Potrivit GSP, antrenorul italian nu se va putea baza la meciul cu echipa antrenată de Edi Iordănescu pe Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Alin Dudea și Mihai Neicuțescu din cauza accidentărilor.

Conform sursei citate, cei patru au simțit unele dureri în timpul unei meci de pregătire pe care Dinamo l-a susținut joi seara în compania echipei U19 a clubului. Astfel, ei nu vor intra în planurile lui Bonetti pentru meciul de duminică.

În rest, majoritatea jucătorilor nou veniți au șanse destul de mari să evolueze împotriva celor de la FCSB. Ei au jucat câte o repriză în acest meci de antrenament și au arătat un nivel fizic destul de bun.

Deian Sorescu s-a antrenat separat de colegii săi după ce a revenit de la lotul echipei naționale. El a fost titular în meciul pe care România l-a terminat la egalitate miercuri la Skopje împotriva Macedoniei de Nord, scor 0-0.

Dinamo a prezentat oficial ultimele patru achiziții

Iuliu Mureșan, președintele clubului din Ștefan cel Mare, a susținut joi o conferință de presă. În cadrul acesteia, el a prezentat oficial ultimele patru transferuri făcute de Dinamo. Este vorba despre Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu și Cătălin Țîră.

Mureșan s-a arătat mulțumit de campania de achiziții pe care a reușit-o într-un timp foarte scurt. El a dezvăluit de asemenea că este posibil ca în zilele următoare să mai vină la Dinamo un fotbalist.

Voi mai discuta și voi mai propune jucători. Sunt mulți care au rămas liberi. Sunt jucători buni, pe care îi cunosc. Mă gândesc foarte serios și vedem ce se va întâmpla. Mai mult de un jucător nu o să aducem. Sau putem declara că s-a terminat campania de transferuri. Dacă apare un jucător bun și avem resurse, vom încerca să-l aducem.

Perioada în care nu putem face transferuri a fost foarte stresantă. Mă gândeam ce să facem pentru a crește echipa. S-a rezolvat problema, dar a fost timpul scurt. Am avut 4-5 zile la dispoziție și a trebuit să mișcăm repede. Am vrut să aduc jucători pe care îi cunosc.

Acum ne-am liniștit, avem un lot competitiv. Așteptăm să se integreze cât mai repede și să avem rezultate”, a declarat Iuliu Mureșan la conferința de presă.