”Veți asista la distrugerea fotbalului românesc”. Mesajul postat la pauza meciului Rapid – FCSB

Bogdan Solomon 24.04.2023, 08:33
”Veți asista la distrugerea fotbalului românesc”. Mesajul postat la pauza meciului Rapid – FCSB

Rapid a învins FCSB în etapa cu numărul 5 din playoff-ul Superligii, scor 1-0, la capătul unui meci presărat cu durități de ambele părți și câteva momente controversate. Faza la care vicecampioana susține cu tărie că alb-vișiniii ar fi trebuit să rămână în inferioritate numerică a stârnit reacții din partea oamenilor de fotbal.

Adrian Mititelu Junior, scandalizat de arbitrajul din derby-ul Rapid – FCSB. Ce mesaj a postat la pauză

La doar 4 minute distanță de startul partidei, Onea a comis un fault periculos asupra lui Coman, roș-albaștrii au solicitat imediat acordarea cartonașului roșu, însă Horațiu Feșnic i-a arătat doar galben. Nici verificarea din camera VAR nu l-a făcut să-și schimbe decizia.

În minutul 28, Grigore a avut o intrare dură asupra lui Compagno, formația oaspete a invocat din nou circumstanțe de eliminare, dar verdictul centralului a fost același: cartonaș galben pentru fundașul rapidist.

Scos din minți de aceste decizii, Adrian Mititelu Junior a răbufnit la pauză, pe rețelele de socializare, criticând dur arbitrajul. Nu au lipsit nici aluziile la fazele controversate din meciul propriei echipe, FCU Craiova, cu FC Botoșani, încheiat cu o remiză albă, 0-0.

„Pentru cei care se plictisesc, vă recomand să urmăriți meciul dintre Rapid și Steaua (n.r. FCSB). Veți asista la distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului de către cei care conduc acest sport. Asta în caz că ați ratat meciul de ieri de la Botoșani”, a transmis acesta, folosind și trei hashtag-uri sugestive: „#rezist, #VAR, #LAVABILĂ”.

Napoli, un car de nervi după meciul de la Botoșani: „Arbitrul ne-a tăiat un picior”

Imediat după fluierul final al partidei de la Botoșani, antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli i-a atacat fără menajamente pe centralul Cătălin Popa și cei doi arbitri aflați în camera VAR, Iulian Călin, respectiv Ovidiu Artene, pentru faza din minutul 62. Bauza a marcat cu o execuție sigură, din pasa lui Bahassa, dar reușita a fost anulată pentru o presupusă poziție de offside.

„A fost un meci de luptă, puteau câștiga ambele echipe, dar noi am avut gol nevalidat și nu era offside, părerea mea. Iar Ganea a avut un penalty care nu s-a dat. Ce facem? Nu putem juca așa, arbitrul ne-a tăiat un picior, nu e bine. S-a verificat, dar e acea linie, el era în linie cu ceilalți, dar a plecat cu un metru și jumătate înapoi, deci e gol, nu a fost niciun offside.

Ce facem? Se joacă campionatul, playout-ul, e greu să ai așa arbitri care să facă treaba asta. Cine știe? Muncim, jucăm, dăm gol, ne dă offside, nu se poate. Nu merită echipa mea asta din partea arbitrilor, multe greșeli. Ce facem? Așteaptă, merge acolo și zice offside”, a tunat și fulgerat tehnicianul italian, la flash-interviu.

Urmăriți Playsport.ro și pe