Vica Blochina l-a iubit, dar l-a înșelat de nenumărate ori pe Victor Pițurcă. Fostul selecționer, sub nivelul amanților

Moldoveanu Camelia 14.12.2021, 19:19
Vica Blochina l-a iubit, dar l-a înșelat de nenumărate ori pe Victor Pițurcă. Fostul selecționer, sub nivelul amanților

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a ținut prima pagină a multor ziare, timp de mai mulți ani. El, un fost fotbalist și un antrenor de succes, ea o balerină rusoaică superbă, iar din relația lor de 16 ani a rezultat un băiețel (Edan). Însă, Piți a fost și este căsătorit cu Maria, mama lui Alexandru Pițurcă.

Balerina rusoaică nu a ezitat să recunoască faptul că l-a iubit pe bărbatul care a tratat-o mereu ca pe o amantă. Cu toate acestea, Vica și-a văzut și ea de viața ei și „s-a întreținut” cu diverși domni, bărbați despre care acum spune că „au fost mult peste Victor Pițurcă”, din toate punctele de vedere.

Vica Blochina: „Am judecat toate prietenele care aveau relații cu bărbați însurați”

Rusoiaca originară din Lituania s-a stabilit în România în urmă cu mai bine de 20 de ani. Ea a fost balerină a Clubului Melody din București, loc unde l-a cunoscut și pe tatăl lui Edan Pițurcă. A fost dragoste mare între cei doi, cu toate că Pițurcă avea 39 de ani și era căsătorit, iar ea 18 și nu-și închipuia că o să stea 16 ani lângă un bărbat însurat.

Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu.

Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, le judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați. Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile”, a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Victor Pițurcă: „Niciodată nu o să o părăsesc, poate să fie în cărucior”

Cu toate că Vica Blochina a știut mereu faptul că Piți era căsătorit, frumoasa blondă nu și-a putut controla sentimentele. Ea a recunoscut că fostul selecționer a fost singura ei dragoste, cu toate că el a avertizat-o că nu o să divorțeze niciodată.

M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum

El din start mi-a spus: «Eu pe soția mea nu o voi lăsa în viața mea». Eu nici măcar nu l-am întrebat pe el, eu nici nu l-am văzut cu soția lui, el tot timpul era singur. Eu am crezut că ei nu stau la București, că stau la Craiova. Și nu punem întrebări.

El mi-a spus din start: «Niciodată nu o să o părăsesc, poate să fie în cărucior», adică mi-a dat de înțeles că niciodată. Și crede-mă, în toți anii nu s-a mai vorbit despre asta între noi”, a mai declarat ea.

Vica Blochia l-a înșelat pe Pițurcă de nenumărate ori: „Persoanele respective, dar au fost mult peste”

Știind că nu o să poată fi niciodată singura femeie, sau principala, din viața lui Victor Pițurcă, Vica a l-a înșelat de nenumărate ori. Mai mult, ea recunoaște că a avut parte de bărbați mult peste fostul selecționer, însă inima îi dicta altceva.

El are o putere, eu zic că este un om cu un dar de la Dumnezeu. El are o putere de a manipula și de a se impune. Este singurul om din viața mea care, dacă vrea să mă facă mică, el mă făcea mică. Nu exista. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine, dar dacă el voia să mă facă mică, mă făcea. Nu știu din ce motive.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine. Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, a mai povestit Vica Blochina.

Urmăriți Playsport.ro și pe