Vica Blochina, noi detalii despre fiul ei, după ce Edan s-a mutat în casa lui Victor Pițurcă: „Șmecher”

Catinca Giosanu 31.05.2023, 10:07

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani și au un copil împreună. Fiul fostei concurente de la Survivor România 2023 s-a mutat definitiv cu tatăl lui, decizie care a deranjat-o la culme pe cea mai cunoscută amantă din România.

Fosta dansatoare de la Melody a spus în cadrul unui interviu cum se înțelege cu fiul ei, după ce s-a mutat la Victor Pițurcă (66 de ani).

Vica Blochina, despre relaţia pe care o are cu fiul ei

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, despre relația pe care o are cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Celebra amantă a recunoscut că îl vede din ce în ce mai rar pe Edan, pentru că acesta nu prea o mai vizitează.

Fosta balerină suferă și îi este greu să se adapteze la noua situație, pentru că în trecut ea a avut o relație de inviat cu fiul său. Puștiul s-a mutat la fostul selecționer al echipei națioane de fotbal a României de aproximativ un an.

De un an de zile s-a mutat la tata. Acum mai vine foarte puțin în vizită, stă mai mult la tatăl lui. Copilul a crescut cu mine până la 14 ani, a avut modelul feminin.

Eu mi-am dorit foarte mult să aibă și modelul masculin. Nu îmi convine că a plecat acolo, mi se pare că a plecat prea devreme. Pe de altă parte, nu a plecat la orice tată. A plecat la un tată șmecher, are ce să învețe de acolo.”, a declarat Vica Blochina, conform spynews.ro.

”Eu aș vrea să mă împrietenesc, dar refuză”

Vica Blochina a recunoscut că are momente în care este furioasă deoarece nu poate controla relația pe care o are cu fiul său. A avut moment în care a vrut să îl blocheze pe telefon, dar a înțeles că ar îngreuna situația dacă ar face acest lucru.

Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo.

Dar până la urmă e ca mine în tinerețe, la mine putea să zică… toată lumea a venit după mine în România să merg acasă, dar dacă eu nu voiam nu s-a întâmplat. Mă bazez că el este un copil inteligent, mă are pe mine exemplu, are pe tatăl lui exemplu care este wow și așa că mă gândesc de acum încolo eu am dat drumul vieții lui și am încercat să investesc iubire, în școli. (…) Eu nu am crescut copil pămpălău, la mine este bărbățel și normal că acum astea sunt roadele pe care le culeg.”, a mai spus Vica Blochina conform Wowbiz.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe