Vica Blochina nu s-a mai abținut și a zis adevărul. Motivul pentru care fiul ei a plecat la Victor Pițurcă: „Eram la Survivor”

Catinca Giosanu 04.05.2023, 13:52

Vica Blochina (47 de ani), fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a făcut noi dezvăluiri despre relația secretă cu fostul selecționer al naționalei României. Fostul top model a făcut o mulțime de sacrificii pentru ca tehnicianul să recunoască băiatul pe care îl au împreună.

„Binele lui e mai important decât binele meu”

Vica Blochina continuă să facă dezvăluiri incendiare relația secretă cu Victor Pițurcă. Fosta dansatoare de la Melody a explicat că nu a găsit înțelegere la antrenorul român până când nu a renunțat la mai mult de jumătate din pensia alimentară.

Binele copilului e mai important decât binele meu. Eu mi-am dorit ca Edan să nu crească cu probleme că nu e dorit. La noi a fost vorba de orgoliu. Mi-am dorit foarte mult ca el să nu sufere și am făcut foarte multe compromisuri.

Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro. Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro. După ce am fost la INML și am semnat… și s-a văzut copilul cu tatăl lui să facă testul de paternitate…

Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui, dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară și să dea orice sumă de bani consideră el că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 de euro.”, a povestit Vica Blochina în podcastul „Tare de tot”.

”Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie”

Dacă până de curând Vica primea de la Pițurcă cei 1.500 de euro promiși, acum superba blondină nu mai vede niciun leu de la fostul selecționer. Fiul lor, Edan, s-a mutat împreună cu tatăl său și soția acestuia, iar lituanianca a rămas de una singură și se descurcă cum poate.

Banii ăștia i-am primit pentru copil timp de… Acum nu primesc. Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani.

Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui. M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei.

Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală.”, a adăugat fosta dansatoare.

”A plecat pentru că acolo are libertate”

În ceea ce privește problemele pe care Victor Pițurcă le-a avut cu legea, blondina a spus că nu știe nimic despre acestea, întrucât ea se afla în Dominicană la momentul la care fostul selecționer al României era condus la sediul DNA în cătușe.

”Eu nu știu subiectul, pentru că eu eram plecată la Survivor România. Pe Edan îl cheamă și Petru, după numele tatălui lui Victor Pițurcă. În momentul de față e o relație dificilă, pentru că eu nu am copilul lângă mine și nu pot controla copilul așa cum îmi doresc.

Eu sunt o mamă foarte strictă. Edan când a plecat la tatăl lui, a plecat pentru că acolo are libertate. Programul la mine era: școală privată, meditații, fotbal și de la capăt. Când a plecat la tata era doar școală. Eu stăteam cu gura și cu ochii pe el. Mi-am dorit ca Edan să fie un bărbat responsabil, cu carte.”, a completat lituanianca.

Urmăriți Playsport.ro și pe