Viciul costisitor al lui Laurențiu Reghecampf! Pe ce plătește 64.000 de euro în fiecare an: „Mi-am dat seama că nu merita!”

Giosanu Catinca / 25.02.2022, 08:17
Viciul costisitor al lui Laurențiu Reghecampf! Pe ce plătește 64.000 de euro în fiecare an: „Mi-am dat seama că nu merita!”

Laurențiu Reghecampf a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”. Antrenorul Universității Craiova a acceptat să răspundă la toate întrebările lui Cătălin Măruță. Astfel, s-a aflat pe ce plătește tehnicianul în fiecare an câte 64.000 de euro.

Laurenţiu Reghecampf, dat de gol

Podcastul lui Cătălin Măruță a fost urmărit de milioane de oameni. Tehnicianul a preferat să vorbească o bună perioadă de timp strict despre cariera sa. El nu a dat prea mare importanță atacurilor venite din partea fostei sale soții, Anamaria Prodan. Dar pentru că a fost invitat de prezentatorul tv în cadrul podcast-ului lui, tehnicianul s-a decis să dea cărțile pe față. El a înțeles cât de important este pentru oameni să audă și versiunea lui.

Antrenorul a vorbit scandalul cu Dan Alexa din anul 2019, când impresara i-a dat o palmă în public fostului fotbalist, despre procesul de divorț, dar și despre numele pe care îl va purta agentul FIFA după divorț. El a menționat, de asemenea, pe ce plătește 64.000 de euro în fiecare an.

Pe ce plătește tehnicianul 64.000 de euro în fiecare an

În momentul în care a fost întrebat despre pasiunile pe care le are, Reghecampf a reacționat extrem de sincer:

Merg la pește, când am timp. Mai merg și la vânătoare, îmi place să gătesc… Îmi place foarte mult să merg să mă plimb când am timp. Amintiri…”, a spus Laurențiu Reghecamp, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ulterior, tehnicianul a recunoscut pe ce a cheltuit cei mai mulți bani.

Pe mașini, da… Nu îmi pare rău, dar investiția mi se pare prea mare la ce îți oferă. Cea mai scumpă mașină a fost 500.000 de euro. Numai schimbul de cauciucuri e opt sau nouă mii de euro. Atât costă un cauciuc cu jantă.

Nu sunt cheltuieli inutile… Ai o mașină, îți permiți, dar e pierderea foarte mare.”, a adăugat Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, despre Bebeto

Anamaria Prodan a declarat în nenumărate rânduri că tehnicianul nu se interesează de situația lui Laurențiu Junior. Antrenorul a infirmat însă spusele ei.

În ceea ce îl priveşte pe Bebe, nu vreau să citească declaraţiile despre tatăl lui, care nu sunt adevărate. Cum stai tu cu telefonul, el stă 24 din 24. Că asta e viaţa celor de vârsta lui. Ştiu că suferă şi nu vreau să sufere. Nu mai suntem împreună, dar nu înseamnă că suntem duşmani. Cum a spus Anamaria, vine ea, că este Dumnezeu în România şi îmi ia dreptul să fiu tată.”, a evidențiat antrenorul român.