Victor Angelescu, decizie importantă pentru Rapid! Se retrage din firmă după 12 ani: „M-am simțit grozav”

Robert Zanfir / 22.01.2022, 17:48
Victor Angelescu, decizie importantă pentru Rapid! Se retrage din firmă după 12 ani: „M-am simțit grozav”

Victor Angelescu are o veste importantă pentru Rapid. Se retrage din firma APS Holding, unde a lucrat 12 ani. Omul de afaceri spune că vrea să acorde mai mult timp echipei conduse de Mihai Iosif.

Rapidul revine azi, 22 ianuarie, pe terenul de joc. Giuleștenii merg în Oltenia, unde au o adevărată finală pentru play-off cu Universitatea Craiova. Echipa lui Mihai Iosif este pe locul 7, primul sub linie, dar la egalitate de puncte cu adversara de azi și cu Farul Constanța.

Victor Angelescu, decizie importantă pentru Rapid! Se retrage din firmă după 12 ani: „M-am simțit grozav”

Rapidul a avut parte de un sezon peste așteptări, în primul an de la revenirea în Liga 1. Iar ambițiile sunt mari în Giulești. Deși s-au ferit să anunțe oficial, giuleștenii vor să profite de locul din clasament, pentru a se bate la zona de play-off.

Iar semnalul cel mai bun îl dă Victor Angelescu. Omul de afaceri este gata să se retragă din firma APS Holding, pentru care a lucrat timp de 12 ani.

„Desfăşurăm o gamă completă de activităţi, incluzând servicii prestate pentru terţi, gestionarea portofoliilor de credite neperformante pentru investitorii instituţionali şi achiziţionarea integrală a portofoliilor de creanțe neperformante”, se prezintă firma pentru care a activat actualul acționar majoritar al Rapidului.

„M-am simțit grozav în cei 12 ani în APS. M-am bucurat de fiecare zi, de fiecare provocare și de fiecare succes. Pe măsură ce compania a crescut, am câștigat noi experiențe. Sunt foarte recunoscător pentru oportunitatea de a face parte dintr-o echipă internațională. Acum vreau să mă concentrez pe deplin pe FC Rapid București și pe primul sezon din prima ligă de fotbal”, a spus Victor Angelescu, conform ProSport.

APS Holding a fost înfiinţată în 2004 de către Martin Machon împreună cu Slavia Capital Group.

„Când m-am transferat la Rapid, Daniel Niculae mi-a zis că în sfârșit am venit și eu la o echipă cu suporteri”

Ionuț Rada prefațează derby-ul dintre Universitatea Craiova și Rapid și vorbește despre rivalitatea dintre cele două cluburi.

Ionuț Rada a vorbit despre ce înseamnă rivalitatea dintre Craiova și Rapid, din perspectiva unui jucător care a fost legitimat la ambele formații (46 de meciuri la Craiova și 64 de meciuri la Rapid)

„Craiova este ceva special în inima mea. Acolo m-am îndrăgostit de fotbal, acolo am simțit ce înseamnă un derby, acolo am marcat primul gol. Meciul Universitatea Craiova – Steaua din 2002, când am câștigat cu 3-1, cu 40.000 în tribună și încă 20.000 pe afară, e ceva nemaipomenit. N-am mai simțit niciodată o asemenea atmosferă. La Craiova este totul special, pentru mine, care am crescut cu acea atmosferă.

Suporterii Rapidului, și prin stadionul pe care l-au avut și prin cel pe care îl vor avea acum, creează o atmosferă frumoasă. Totuși, dintre cele două echipe, rămâne Craiova”, a spus fostul fundaș, într-un interviu acordat Playsport.

Când m-am transferat la Rapid, glumeam cu Daniel Niculae. Îmi zicea „În sfârșit, ai venit și tu la o echipă cu suporteri”, dar nici eu nu mă lăsam mai prejos. Ne contram pe chestii de genul ăsta. Îi ziceam „Stai liniștit, la Craiova e altceva!”. Între cele două, e normal să aleg Universitatea Craiova. Fotbalul cu pasiune este ăla adevărat. Și există și la Rapid, și la Craiova.
Ionuț Rada, pentru Playsport