Victor Pițurcă a rămas fără bani după ce a pierdut la poker! Cine este omul care l-a lăsat fără nimic

Marian Cărăvan / 25.03.2021, 14:45
Victor Pițurcă a rămas fără bani după ce a pierdut la poker! Cine este omul care l-a lăsat fără nimic

Fostul selecționer al echipei naționale, Victor Pițurcă, a avut parte de o viață tumultuoasă în afara arenelor sportive. Pe lângă fotbal, acesta avea și pasiune aparte, care l-a adus în situații disperate. Victor Pițurcă a rămas fără bani după ce a pierdut la poker! Cine este omul care l-a lăsat fără nimic.

Victor Pițurcă a rămas fără bani după ce a pierdut la poker!

Victor Pițurcă are o atracție către jocurile de noroc. De multe ori, s-a transformat în „pasiune” fatală. Victor Pițurcă a rămas fără bani după ce a pierdut la poker! E o poveste petrecută cu mulți ani în urmă, pe când acesta evolua la juniorii Universității Craiova. Cine este omul care l-a lăsat fără nimic pe cel ce avea să câștige ulterior Cupa Campionilor Europeni cu Steaua?

Este o poveste veche, din anii 70, pe când Victor Pițurcă era coleg la juniorii Universității Craiova cu… Ion Crăciunescu.

La juniorii Craiovei, el (n.r. – Ion Crăciunescu) m-a învățat poker! Mă bagau la mijloc, îmi luau banii, mă păcăleau! Aoleu, ce-mi făceau! El și cu alții mai experimentați. Eu eram puști, nu știam, eram mic, dornic să joc. Atunci se juca mult poker, remi prin cantonamente”, a declarat Victor Pițurcă, în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ulterior, cei doi au urmat trasee diferite. Victor Pițurcă a devenit un atacant de succes, apoi a ajuns antrenor, inclusiv al primei reprzentative. Ion Crăciunescu a abandonat cariera de fotbalist la 25 de ani, având în schimb o carieră fabuloasă în arbitraj.

Victor Piturca a rmas fara bani dupa ce a pierdut la poker!
Victor Piturca a rmas fara bani dupa ce a pierdut la poker!

Victor Pițurcă a antrenat în două țări: România și Arabia și Saudită

În vârstă de 64 de ani, Victor Pițurcă e liber de contract de pe 4 ianuarie 2020, când s-a despărțit de prim-divizionara Universitatea Craiova.

În luna ianuarie a acestui an se vorbea despre preluarea echipei naționale a Arabiei Saudite. Pentru Victor Pițurcă ar fi fost o revenire în Arabia Saudită, singura țară în afară de România în care a antrenat. A bifat două mandate la Al-Ittihad, în sezoanele 2014-2015 și 2015-2016, adunând 44 de meciuri pe banca tehnică a formației saudite.

Al-Ittihad, Universitatea Craiova și Steaua/FCSB sunt cele trei echipe de club pe care le-a pregătit Victor Pițurcă în întreaga carieră.

Născut la data de 8 mai 1956, Victor Pițurcă a fost selecționerul României în perioadele 1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014. De asemenea, a antrenat și naționala U21, în perioada 1996-1998. A câștigat titlul (2001), Cupa României (1992) și Supercupa României (2001), toate cu Steaua București.