Victoria carierei pentru Benny Adegbuyi! Românul l-a învins pe Badr Hari prin KO tehnic

Gabriel Eșanu 20.12.2020, 00:30
Victoria carierei pentru Benny Adegbuyi! Românul l-a învins pe Badr Hari prin KO tehnic

UPDATE, 20 decembrie, ora 00:25 / Benny Adegbuyi a reușit victoria carierei și cea mai mare surpriză a anului în kickboxing. L-a învins pe Badr Hari la Rotterdam, prin KO tehnic, în repriza a treia. Luptătorul român s-a calificat astfel în finala pentru titlul promoției Glory. Îl va înfrunta pe Rico Verhoeven, deținătorul centurii.

Benny a luptat cu mult curaj în fața lui Hari, în ciuda startului foarte agresiv al luptătorului marocan. Românul a fost numărat pe parcursul reprizei secunde, iar în ultima rundă a dat totul pe cartea atacului. Și i-a ieșit. Badr a fost numărat după o contră spectaculoasă a românului, iar la scurt timp a fost nevoit să abandoneze din cauza unei accidentări.


Benny Adegbuyi – Badr Hari, lupta care va decide cine va disputa finala promoţiei Glory este sâmbătă, în jurul orei 22:30, la Rotterdam. Partida este programată pe durata a trei reprize de câte trei minute, plus o eventuală rundă de departajare. Doar că ambii combatanţi promit că vor încheia socotelile mult mai devreme. Primul care şi-a anunţat intenţiile a fost chiar Benny. Românul a promis că îl va face K.O. pe mai bine cotatul său adversar.

Câştigătorul dintre Hari şi Benny va lupta pentru titlul suprem al promoţiei Glory, contra lui Rico Verhoeven

„Îl voi face K.O. pe Badr în repriza a doua. 117 kg! Sunt gata pentru acest meci. Cine e cu mine? Sus România!”, a declarat Benny la cântarul oficial.

Replica lui Badr a venit fulgerător. Luptătorul marocan i-a transmis lui Benny că optimismul său este unul nejustificat.

Nu poate să-mi aplice KO în repriza a doua pentru că el nu va apuca runda secundă. Nu trece de prima”, a fost replica lui Badr Hari.

Benny Adegbuyi, 35 de ani, este la cea mai importantă partidă a carierei. În cazul în care îl va învinge pe Badr Hari îl va înfrunta pe Rico Verhoeven în finala Glory. Olandezul este campionul promoţiei, după ce l-a învins chiar pe Hari, ajuns la 36 de ani. Marocanul a dominat acea luptă, dar a fost nevoit să se retragă din cauza unei accidentări. De altfel, aceea a fost şi ultima gală la care a participat celebrul luptător, în decembrie 2019. Înaintea confruntării de sâmbătă, Benny s-a antrenat timp de trei luni în Olanda, chiar alături de Rico Verhoeven. Pe care speră să îl înfrunte pentru titlul suprem al promoţiei Glory.

Glory a decis ca acest meci, ca şi întreaga gală de la Rotterdam, să poată fi urmărit exclusiv prin sistem pay per view. În România, este disponibil pe platforma www.sportextra.ro , iar costul este 12,99 euro plus TVA.