Victorie tristă pentru FCSB. „Sunt puncte care nu contează. Suntem dezamăgiți că ne-am încurcat etapa trecută”

Bordei Radu / 22.05.2022, 23:51
Victorie tristă pentru FCSB. „Sunt puncte care nu contează. Suntem dezamăgiți că ne-am încurcat etapa trecută”

FCSb s-a impus în ceea ce trebuia să fie „finala campionatului”. Din păcate pentru oamenii lui Toni Petrea acest succes contează doar pentru orgoliul fotbaliștilor. Mai ales că a fost obținut în fața unei echipe care nu a avut nici antrenorul principal pe bancă.

FCSB bate dar nu se bucură. „Este o victorie amară”

Jucătorii FCSB-ului nu au putut savura o nouă victorie în fața rivalilor. Asta pentru că titlul a rămas în Gruia.

O victorie amară, este doar pentru moral. Suntem dezamăgiți că ne-am încurcat etapa trecută. Fanii noștiri ne-au susținut mereu, le mulțumim, dar noi i-am dezamăgit pe final. Nu conterază că ei au jucat cu rezervele, noi ne-am făcut treaba. Din păcate am greșit etapa trecută, acum ne-a intrat tot. Sunt mai multe momente în care am pierdut titlul, am și început sezonul prost, etapa trecută, au fost momente când ne-am încurcat. Dar cred că va veni și momentul nostru, așa ar fi normal, a declarat Adrian Șut.

Tavi Popescu a pus gând rău CFR-ului. „Îi aștept și anul viitor”

Vedeta FCSB-ului a ajuns la 3 goluri marcate în fața rivalilor din Gruia. Acesta de abia așteaptă să mai joace contra feroviarilor

Sunt trei puncte degeaba, nu ne ajută cu nimic. Măcar că am câștigat în fața suporterilor noștri minunați. Ne-am mai ridicat moralul și plecăm bine în vacanță. Se pare că marchez des cu CFR, îi aștept și anul viitor. Cred că dacă nu erau greșeli de arbitraj, poate era meci decisiv. Am marcat dublu față de anul trecut și acum vreau dublu sezonul viitor. Eu nu mă gândesc la plecare, sunt pregătit să fac pasul, dar întâi vreau să iau titlul cu FCSB.

Eu vreau o vacanță scurtă, să joc și la națională. O să fie meciuri tari, a comentat și Tavi Popescu, autor a 10 goluri în acest sezon

Căpitanul Florin Tănase plânge în continuare după offside-ul cu Voluntari. „Așa e când nu avem VAR sau nu vrea arbitrul”

Un meci bun, ne bucurăm că am câștigat, păcat că n-am jucat cu trofeul pe masă, să se decidă campioana. Măcar le-am oferit suporterilor o bucurie. Ar fi fost stadionul arhiplin, stătea lumea și pe blocuri dacă se juca titlul. Păcat, am pierdut tot în 24 de ore, din două offside-uri. Dacă ne băteau aici, îi felicitam, dar așa. Cred că am dovedit că suntem mai maturi, am bătut la CFR, la Craiova, probabil învingeam și Voluntariul. Dar dacă nu avem VAR, sau domnul asistent nu a dorit să ridice fanionul, ce să facem.

Eu rămân la FCSB, vreau să câștig titlul, doar la asta îmi e gândul, a declarat Florin Tănase