VIDEO. Adevărul despre oferta Rapidului! Unul dintre antrenorii momentului din Liga 1: „Mă cunosc cu Victor Angelescu de atâția ani!” EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir 12.04.2022, 08:38
VIDEO. Adevărul despre oferta Rapidului! Unul dintre antrenorii momentului din Liga 1: „Mă cunosc cu Victor Angelescu de atâția ani!” EXCLUSIV Playsport Live

Laszlo Balint (43 de ani) a vorbit la Playsport Live despre relația cu Victor Angelescu. Fostul antrenor al arădenilor de la UTA neagă că ar fi avut vreo ofertă din Giulești.

Laszlo Balint este cu siguranță unul dintre cei mai valoroși și mai apreciați tehnicieni din Liga 1. Rămas liber de contract, antrenorul a fost dat în mai multe rânduri pe banca Rapidului. În cele din urmă Adi Mutu i-a luat locul lui Mihai Iosif. Iar „vișiniii” au o serie de cinci victorii consecutive. Balint ar putea fi, totuși, o variantă pentru Gigi Becali.

Laszlo Balint, detalii despre presupusul interes al Rapidului

„Cumva, totul a plecat chiar în ziua când s-a anunțat demisia mea de la UTA, a fost o informație care nu a fost reală. Eu nu am vorbit cu nimeni de la Rapid.

Am vorbit, pentru că eu cu patronul Victor Angelescu mă cunosc de atâția ani, dar după meci, l-am felicitat, dar nu despre o viitoare colaborare. Această informație a dus la un val de alte reacții. Eu personal nu am vorbit cu nimeni din cadrul clubului.

Victor Angelescu m-a dus la Snagov. El era patronul acolo, când am semnat cu Snagov. După trei, patru săptămâni, dacă nu mă înșel, a venit pentru el aceasta oportunitate, de a veni investitor la Rapid”, a declarat antrenorul la Playsport Live.

Laszlo Balint: Am avut o relație corectă cu Victor Angelescu

Eu am avut o relație foarte corectă cu el. Antrenorul nu negociază doar partea financiară, ci și condițiile colaborării, și condițiile desfășurării activității, modul în care vrem să dezvoltăm clubul împreună.

Am avut niște discuții foarte corecte, corecte și eficiente. De aceea am plecat de la Csikszereda și am preferat să merg la Snagov. O echipa de liga a doua, locul 10, care nu oferea foarte multe pentru un antrenor, și să încercam să facem un proiect care să suscite interes.

Am lucrat o perioadă scurtă (cu Victor Angelescu – n.r.), dar am avut o colaborare foarte corectă. Am apreciat că m-a luat deoparte și mi-a spus: uite, este această oportunitate pentru mine, nu o să ies total din acționariatul Snagovului, o să vina altcineva, eu voi fi doar consilier… Cumva el s-a gândit: băi, l-am adus pe omul ăsta aici și eu plec?!

„Rapid e principala favorită la câștigarea play-out-ului”

Trebuie să ne gândim și la Miță Iosif, care a promovat Rapidul, a început fulminant sezonul. Apoi a ajuns într-o perioadă în care echipa nu mai avea rezultatele așteptate. Tot respectul pentru ce a făcut Miță Iosif, tot respectul pentru ce face Adi Mutu.

Nu e ușor pentru nicio echipă, pentru niciun grup din lumea asta să vină după atâtea rezultate negative și să înregistreze apoi rezultate pozitive.

Rapidul, din punctul meu de vedere, la ce rezultate are și la cum arătat, e principala favorită la câștigarea play-out-ului”, a mai declarat Laszlo Balint la Playsport Live.