„Avem antrenor. O sa plătim la fiecare meci amendă ca să-l păstram pe Pintilii!” Meme Stoica face un anunț major pentru viitorul echipei

Iosif Pintilie 16.03.2023, 17:06
„Avem antrenor. O sa plătim la fiecare meci amendă ca să-l păstram pe Pintilii!” Meme Stoica face un anunț major pentru viitorul echipei

FCSB nu mai are o licență PRO pe banca tehnică, după ce Leo Strizu nu a mai rezistat presiunilor puse de Mihai Stoica și a decis să plece de la echipă.

Rămâne Mihai Pintilii principal la FCSB?

Deși au existat discuții cu mai mulți antrenori, se pare că FCSB a decis să nu aducă un antrenor principal. Mihai Stoica a anunțat, prin intermediul unui live transmis pe TikTok de Gheorghe Mustață, că FCSB va urma exemplul celor de la Reims, din Franța, și vor  plăti amendă la fiecare meci pentru că nu au un antrenor.

„E foarte complicat să vă spun, noi antrenor avem acum. Lumea nu înțelege că, de când a venit Pintilii, cu staff-ul pe care îl conduce, cu Thomas Neubert, Filip, Ovidiu Petre și Marius Popa… cine nu vede că echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani înseamnă că nu înțelege rolul lui. Noi suntem antrenați de Mihai Pintilii și echipa joacă.

Pintilii o să aibă dreptul. O să plătim exact cum plătesc cei de la Reims în Franța. La fiecare meci, amendă pentru că nu au antrenor cu licență. În Franța există un antrenor, William Still, care nu are licență și care de 6 luni e neînvins. Pentru că e bun. Asa e situația și la noi.

Am pus o licență pe bancă și uite ce probleme am avut cu el. Voia să antreneze săracul. El nu putea să vorbească, dar voia să antreneze. Trebuie ca Federația să vină în sprijinul ideii ca cei buni să poată antrena, dar asta bineînțeles că nu se va întâmpla pentru că e vorba de Steaua”, a spus Mihai Stoica, într-o discuție live pe TikTok cu Gheorghe Mustață.

În aceste condiții, la meciul cu Universitatea Craiova, pe banca echipei va sta Lucian Filip. Ulterior, începând cu a doua etapă, pe bancă va reveni Mihai Pintilii, actualmente suspendat. FCSB are dreptul ca, timp de 30 de zile de la data despărțirii de Leonard Strizu, să nu aibe un antrenor cu licența PRO în lot.

Urmăriți Playsport.ro și pe