VIDEO | Catălin Zmărăndescu, făcut KO de propriul fiu: ”Ne-a ruinat!”

Moldoveanu Camelia / 18.01.2022, 22:00

„Faimoșii” și „Războinicii” continuă lupta la Survivor într-un nou sezon, de această dată pe ProTV. Printre concurenții din tabăra vedetelor se numără și sportivul care i-a fost bodyguard lui Gigi Becali timp de mai mulți ani. Impunătorul luptător, însă, nu este deloc așa cum l-a perceput lumea până acum, iar fiul acestuia a ieșit public pentru a face lumină. Cuvinte grele și acuzații dure.

Fiul unui concurent de la Survivor a făcut declarații halucinante despre propriul tată

PRO TV a cumpărat în acest an drepturile de difuzare ale celui mai iubit show din lume. Din „Echipa Faimoșilor”, compusă din 12 vedete, o să facă parte și Cătălin Zmărăndescu. Luptătorul profesionist, maestru în arte marțiale, s-a remarcat, pe lângă cariera de sportiv, prin poziția pe care a ocupat-o în viața lui Gigi Becali. Zmărăndescu a fost pentru o vreme bodyguardul finanțatorului FCSB.

Cătălin Zmărăndescu are patru copii: pe Matilde și Cărălin Jr. din actuala căsnicie și pe Mihai și Alexandra din mariajul anterior. Se pare că fiul cel mare al luptătorului nu are deloc o părere bună despre propriul tată. Recent, Cătălin Zmărăndescu a avut mai multe conflicte cu cei de pe insulă, printre care se numără TJ Miles, Xonia și Emil Rengle. Evenimentele din emisiune l-au determinat pe Mihai Zmărăndescu să facă unele declarații halucinante pe TikTok.

Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om de acolo, și-a dat cu tesla în cap.

Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, acum îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri și să nu recunoști că ai făcut-o, când toată echipa susține că l-ai înjurat? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Sunt niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi cât mai mult acolo și să vadă toată lumea cum ești tu ca om, dragă tată. Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre. O să te iubească toată țara!”, a transmis Mihai Zmărăndescu, pe TikTok.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a fost pus la zid de coechipierii săi: „Suferă de o boală grea”

Show-ul de la PRO TV e foarte solicitant și de aceea spiritele riscă să degenereze. Faimoșii au ajuns deja la primele discuții, iar Cătălin Zmărăndescu a fost luat la țintă de colegii lui. Aceștia îl acuză că a încercat să se impună drept lider în echipă, dar a arătat o atitudine și un limbaj nepotrivit. Un alt faimos, Emil Rengle, l-a caracterizat pe luptător.

Eu cred că el suferă de o boală, este vorba de ego-ul mare. Este o boală și poate fi vindecată. Eu de aceea îl nominalizez și sper să realizeze că aici toți avem nevoie de toți. Toți trebuie să fim antrenori pentru ceilalți, nu este nevoie doar de unul singur. În plus, a fost agresiv și față de TJ și asta nu mi-a plăcut. Nu este ok, a punctat Emil Rengle

Se apre că TJ Miles, starul de pe TikTok, l-a enervat cel mai tare pe Zmărăndescu. Acesta nu s-ar fi manifestat într-un mod potrivit la adresa colegului său de echipă. De aceea, mai mulți colegi au punctat acest lucru și i-au reproșat lui Zmărăndescu atitudinea.

În momentul în care ai venit în mașină și ai început să îl înjuri, foarte agresiv. L-ai înjurat. TJ nici măcar nu era acolo. Ai spus că tik-toker-ul ăla și o grămadă de injurii. Nu mi se pare ok ca în prima seară când ajungi să înjuri un om despre care chiar nu știi nimic. Nu e corect și asta spune mai mult despre tine.

Atitudinea ta de șef a văzut-o toată lumea, nu este nicio problemă, doar că ea se câștigă și se câștigă aici. Noi te apreciem și respectăm foarte mult pentru ce ai făcut până în acest moment al vieții tale, dar atitudinea de șef șe câștigă și se bazează pe ce faci aici, a punctat și Laura Giurcanu