VIDEO. Cel mai dramatic gol din istorie. Portarul a marcat cu o execuție miraculoasă în ultimul minut al prelungirilor

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.02.2023, 21:26
VIDEO. Cel mai dramatic gol din istorie. Portarul a marcat cu o execuție miraculoasă în ultimul minut al prelungirilor

Cel mai dramatic gol din acest început de an s-a marcat la meciul dintre Hong Kong FC și Resources Capital, din prima ligă a campionatului din Hong Kong. În minutul 90+6, oaspeții conduceau cu 1-0 și erau aproape siguri de victorie. Ei nu aveau cum să ia în calcul ceea ce avea să se petreacă în scurt timp.

Cel mai dramatic gol din acest început de an a fost marcat de un portar englez din prima ligă din Hong Kong

La ultima fază a meciului, gazdele de la Hong Kong FC au beneficiat de un corner. Așa cum se întâmplă de obicei în astfel de momente, portarul echipei, un englez pe nume Freddie Toomer, a urcat și el în careul advers pentru a ține un adversar în plus „ocupat”.

Doar că mingea a ajuns la el după o respingere greșită a fundașilor adverși. El nu a stat deloc pe gânduri și a reluat cu o execuție acrobatică, din „foarfecă”, din circa 4 metri, stabilind scorul final al acestei partide, 1-1.

Portarul advers nu a putut interveni, întrucât ieșise din poartă pentru a bloca centrarea inițială. El a fost însă mai mult încurcat de fundașii săi. Toomer a marcat astfel în poarta goală. Totuși, execuția sa extrem de spectaculoasă merită să primească tot creditul posibil. Mai ales că este vorba despre un portar.

Arbitrul a fluierat finalul jocului imediat după această reușită de excepție. Freddie Toomer, eroul acestui moment de senzație, a ajuns în Hong Kong în anul 2012. Anterior, el a mai evoluat pentru Club Colts și Club Wanderers. Portarul englez a fost crescut de cei de la Eastleigh, formație din țara natală.

Urmăriți Playsport.ro și pe