VIDEO | Clipe de groază la o gală K1! Suporterii de la Legia Varșovia au provocat o bătaie generală în sală! Evenimentul a fost întrerupt

Octavian Vasilescu / 20.03.2022, 16:49
VIDEO | Clipe de groază la o gală K1! Suporterii de la Legia Varșovia au provocat o bătaie generală în sală! Evenimentul a fost întrerupt

Gala Glory 80 a fost marcată de o bătaie generală, după ce la fața locului au apărut ultrașii echipei Legia Varșovia.

Lupta dintre Badr Hari (37 de ani) și polonezul Arkadiusz Wrzose (29 de ani) a ținut capul de afiș pentru gala Glory 80. Lupta a fost anulată după două runde, ca urmare a unei bătăi generale care a izbucnit în arenă din Hasselt, Belgia. Fanii celor doi sportivi s-au luat la bătaie în sală, înaninte de startul rundei a treia.

Bătaie generală la lupta Badr Hari – Arkadiusz Wrzose

Badr Hari era decis să-și ia revanșa în fața lui Arkadiusz Wrzose, după înfrângerea suferită în septembrie 2021. Din păcate, lupta de la Glory 80 a fost anulată și nu avem niciun câștigător.

Ultrașii de la Legia Varșovia au venit la Hasselt pentru a-l susține pe Arkadiusz Wrzose. Aceștia s-au unit în Belgia cu „frații” de la ADO Den Haag, iar apoi s-au bătut cot la cot cu fanii lui Badr Hari. Susținătorii lui Badr sunt cunoscuți pentru duritatea lor.

Circa 16.000 de spectatori au fost prezenți la gala Glory 80. Imaginile cu bătaia generală din Hasselt au devenit virale.

Reacția organizatorilor după incidentele de la Glory 80

Compania Glory a reacționat imediat și a emis un comunicat de presă:

Gala GLORY 80 a fost oprită de oamenii care au prezentat un comportament nesigur. Nu acceptăm un asemenea comportament, care îi pune în pericol pe fanii care au venit să se bucure de eveniment. La cererea poliției din Hasselt, am oprit gala după a doua rundă din lupta Hari – Wrzosek.

Le prezentăm scuze fanilor care nu au văzut finalul acestei lupte și nici lupta Ben Saddik – Rigters. Le prezentăm scuze și atleților care s-au antrenat din greu și care nu au mai luptat. Artele marțiale reprezintă un sport în care există respect înauntru și în afara ringului”, au spus organizatorii.

Poliția a intervenit pentru a calma spiritele. Arena a fost evacuată în cele din urmă, iar evenimentul nu s-a reluat.