VIDEO. Cristiano Ronaldo, primul gol pentru Al-Nassr. Meci de infarct în deplasare cu Al-Fateh

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.02.2023, 19:22
VIDEO. Cristiano Ronaldo, primul gol pentru Al-Nassr. Meci de infarct în deplasare cu Al-Fateh

Cristiano Ronaldo a fost integralist în meciul jucat de Al-Nassr în deplasare cu Al-Fateh, în etapa cu numărul 15 din prima ligă a Arabiei Saudite. Anterior, starul portughez de 37 de ani evoluase și în partidele cu Al-Ettifaq, din campionat, și cu Al-Ittihad din Supercupă. El nu a reușit însă să marcheze în acele dueluri și începuse deja să fie ușor criticat în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol într-un meci oficial pentru Al-Nassr

Lusitanul a reușit însă foarte repede să îi reducă la tăcere, cel puțin pentru moment, pe contestatari. El a adus un punct pentru echipa sa în prelungirile meciului cu Al-Fateh. Cristiano Ronaldo a marcat din penalty în prelungirile jocului, iar partida s-a terminat cu scorul de 2-2.

Anterior, fostul fotbalist de la Manchester United mai marcase un gol, care a fost însă anulat pe motiv de offside. De asemenea, Ronaldo a lovit și bara în finalul primei reprize, din poziție excelentă.

În urma acestui rezultat, Al-Nassr a urcat pe primul loc, cu 34 de puncte obținute în 15 meciuri, la egalitate cu Al Shabab, dar și cu un meci mai puțin disputat față de această echipă. Pe poziția a treia se află Al-Hilal, la două puncte în spatele lui Al-Nassr și cu același număr de meciuri disputate.

În prelungirile meciului cu Al-Fateh, brazilianul Anderson Talisca, celălalt nume greu de la Al-Nassr, a văzut direct cartonașul roșu. El egalase la 1 în minutul 42. Golurile gazdelor au fost marcate de Cristian Tello, fostul jucător al Barcelonei, în minutul 12, respectiv de Sofiane Bendebka, în minutul 58.

Cum au arătat cele două echipe:

Al-Fateh (4-3-3): Rinne- Al Zubaidi, Al Daheem, Saadane, Buhumaid- Bendebka, Petros, Alfehaid- Tello, Al Brikan, Al Khulaif
Rezerve: Al-Jari, Aljassem, Al Mogahwi, Al Mousa, Al Najdi, Alothma, Al Salis, Hassan Abdullah, Malayekah
Antrenor: Georgios Donis

Al-Nassr (4-2-3-1): Rossi- Al Ghannam, Al Amri, Al Oujami, Konan- Luiz Gustavo, Al Khaibari- Yahya, Talisca, Ghareeb- Cristiano Ronaldo
Rezerve: Abdullah W., Al-Boushail, Al Hassan, Al Najei, Al Sulaiheem, Madu, Martinez, Masharipov, Mohammed M.
Antrenor: Rudi Garcia

 

Urmăriți Playsport.ro și pe