VIDEO Anamaria Prodan a dat cărțile pe față despre relația cu Reghecampf. Ce dialog au purtat cei doi

Giosanu Catinca / 15.01.2022, 09:37
VIDEO Anamaria Prodan a dat cărțile pe față despre relația cu Reghecampf. Ce dialog au purtat cei doi

Anamaria Prodan a povestit cum a aflat, de fapt, de amanta lui Laurențiu Reghecampf, dar și ce părere au avut copiii lor atunci când tatăl lor a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste cu o altă femeie.

Dezvăluirile vedetei i-a lăsat cu gura căscată pe cei care îl îndrăgeau pe antrenorul Universității Craiova până să afle cum a trădat-o tehnicianul pe fiica Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan nu mai are deloc încredere în Laurențiu Reghecampf

Anamariei Prodan a recunoscut că i-a trecut multe cu vederea lui Laurențiu Reghecampf. Ea susține că a făcut totul din cauză că la mijloc se aflau copiii lor, care suferă mult în urma celor întâmplate.

Vedeta a decis, însă, să dea cărțile pe față, atunci când a realizat că sentimentele pe care le nutrește încă soțul ei pentru Corina Caciuc sunt foarte puternice.

”Dacă nu eram eu, era pierdut de ani de zile”

Într-un podcast online realizat de Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a explicat cum a reacționat în momentul în care a aflat cine este, de fapt, de amanta lui Laurențiu Reghecampf. De asemenea, ea a spus ce părere au avut fiicele ei atunci când Reghe a recunoscut că iubește cu o altă femeie.

În condițiile în care copiii tăi au 23 de ani și iubita 29, trebuie să fii dement. Și ți-o mai și cunoaște toată lumea. Și anturajul lui fiică-ta. Din toate… Adică e jenant să te sune fata ta să îți spună, tata, dar știi că… Vezi că ai luat calul invers. Întoarce-te repede, hai să vedem cum o dregem ca să nu se afle. Și tu să arăți ca un dement, cumva, să mergi înainte… Tu nu doar că ne-ai pierdut pe noi, tu ți-ai pierdut direcția. Dacă nu eram eu, era pierdut de ani de zile.”, a povestit Anamaria Prodan.

”Cât de nasol e să ai o poreclă Gură de Aur”

Impresara a explicat că nu a putut păstra relația profesională cu Reghe, deși susține că și-ar fi dorit să facă acest lucru.

Sunt opt ani de când ne tot luptăm. Și ne luptăm ca să aibă și copilul meu un exemplu. Bebe are 13 ani. Când avea cea mai mare nevoie…

Declinul a început de opt ani, dar am tăcut din gură. De multe ori… Trăind între bărbați, am învățat că pe bărbați trebuie să îi iei cu ușurelul și să îi faci să se simtă importanți și șefi și asta am făcut toată viața.

Greșești, se întâmplă, sunt bărbați mai slabi, nu neapărat că sunt răi sau răuvoitori. Se întâmplă. Îți ia mințile. Sunt fetițele astea în oraș care fac meserie și performanțe în alte zone și atunci na…

De exemplu, cât de nasol e să ai o poreclă Gură de Aur. Pe parte de oratorie vorbim.

Partea profesională și cea personală merg mână în mână. Dacă ești un dobitoc și alergi după toate cățelele din oraș, uiți de meserie. Nu mai poți să te gândești.”, a mai spus fosta parteneră a lui Reghecampf în podcast-ul lui Codin Maticiuc.