VIDEO | Darius Olaru a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, în lupta pentru campionat: „Sperăm la titlu”

Robert Zanfir 05.02.2022, 17:18
VIDEO | Darius Olaru a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, în lupta pentru campionat: „Sperăm la titlu”

Darius Olaru (23 de ani) a găsit punctul slab al liderului CFR Cluj, în lupta pentru campionat. Ardelenii sunt la 8 puncte distanță de FCSB, care are meci cu FC U Craiova, în runda 24 din Liga 1.

FCSB este iar lovită de COVID-19. Toni Petrea a contactat temutul virus asiatic și va sta în izolare timp de 7 zile. Antrenorul, care nu este vaccinat împotriva coronavirusului, va fi înlocuit pe bancă de Mihai Pintilii.

Darius Olaru a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, în lupta pentru campionat: „Sperăm la titlu”

Dariul Olaru a fost prezent la conferința de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova. Mijlocașul nu și-a ascuns frustrarea. FCSB este la distanță mare de lider, deși are 16 meciuri consecutive fără eșec și doar două înfrângeri în acest sezon.

„Din păcate, antrenorul nu poate fi alături de noi. Dar cred că am pregătit meciul destul de bine, sperăm să-i facem cadou această victorie. Nu știu dacă voi fi căpitan. Ne lipsește un jucător important (n.r. – căpitanul Florin Tănase).

Pintilii stă cu gura pe noi la antrenamente, ne dă sfaturi și ne motivează. Mă ajută foarte mult relația cu el, de când am venit aici a fost alături de mine.

Cu siguranță sperăm la titlu. Nu cred că CFR are un program la fel de accesibil precum al nostru. Cred că orice meci va fi destul de dificil. Sperăm să creștem de la meci la meci. Cred că am făcut un sezon destul de bun, dar suntem la o distanță destul de mare de CFR.

Într-un fel da, e frustrant. Trec meciurile, noi câștigăm întruna și ei la fel. Trebuie să continuăm pentru a putea emite pretenții să-i depășim”, a spus Darius Olaru, în cadrul unei conferințe de presă.

Explicațiile lui Mihai Pintilii, după ce a refuzat naționala: „Mi-a făcut un nume”

Mihai Pintilii a explicat în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova motivul pentru care a refuzat oferta lui Edi Iordănescu de a veni la națională.

„În acte sunt delegatul echipei. Am ales drumul acesta pentru că acest club mi-a făcut un nume în fotbal. Îi mulțumesc lui Edi că mi-a propus.

M-au emoționat declarațiile lui MM. Au contat. Mă bucur că am rămas aici, că avem un grup unit. Suntem pe drumul cel bun și mâine (n.r. – duminică) avem un meci important.

Ca antrenor, vezi diferit lucrurile. La început, am spus că nu o să fiu niciodată antrenor, dar a început să-mi placă. Am învățat multe. Luăm fiecare meci în parte și vom vedea cu câte puncte vom intra în play-off.

În play-off, se va decide totul. Important e ca la ora jocului băieții să fie montați. Ok, învățăm din greșeli. De cinci ani tot învățăm.

Eu sper ca, în timp, tinerii jucători să capete experiență. Sincer, mâine îmi doresc 1-0 și nimic mai mult. Trebuie să așteptăm ca CFR-ul să se împiedice”, a declarat Mihai Pintilii la o conferință de presă.

Mihai Pintilii va sta pe banca FCSB la meciul cu FC U Craiova, programat duminică, de la 19:55.