VIDEO. Derapaj uluitor al lui Radu Banciu la adresa tatălui Emmei Răducanu: „Cred că tac-su dăduse un jaf la o bancă!”

Olteanu Ștefan / 21.09.2021, 15:21

Radu Banciu s-a dezlănțuit la adresa tatălui Emmei Răducanu. În cadrul emisiunii pe care o moderează, renumitul jurnalist a vorbit despre reușita sportivei de la US Open, dar și despre părinții acesteia. În ceea ce îl privește pe Ion Răducanu, tatăl de origine română al Emmei, Radu Banciu a făcut câteva afirmații incredibile.

Radu Banciu l-a luat la țintă pe tatăl Emmei Răducanu

Tatăl Emmei Răducanu a fost atacat dur de jurnalistul Radu Banciu, în cadrul emisiunii sportive „Football All Inclusive”. Ion Răducanu este originar din România, însă în urmă cu mai mulți ani a plecat în Canada. Acolo a cunoscut-o pe Renee, femeia alături de care și-a întemeiat o familie. Ambii lucrează în domeniul finanțelor. Pe vremea în care Emma Răducanu avea doar doi ani, Ion și Renee au plecat în Anglia.
Radu Banciu a avut un derapaj incredibil la adresa lui Ion Răducanu:

La doi ani înțeleg că a plecat giuleșteanul de taică-su din Canada spre Londra. Mare finanțist, îneleg, rapidistul nostru. Ion, pentru presa străină Ian. Atât de tâmpiți sunt unii, nu au pic de cultură. Peste tot vezi că îl cheamă Ian. Așa îl cheamă prin Anglia sau Canada. Pe el îl cheamă Ion, să fim corecți aici.
Chinezoaica noastră, da, evident. Pentru că pe maică-sa o cheamă Renee. Atenție, se scrie cu doi de „e” aici, indiferent de dicționarul în care te uiți. Înțeleg că și asta se ocupă tot cu domeniul finanțelor.

Acuma să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Așa a ajuns finanțist. Și la banca la care dăduse el jaful, chinezoaica lucra. S-au împrietenit ca ăia din Casa de Papel (n.r. – telenovelă spaniolă produsă de Netflix) și s-au dus în Marea Britanie. Englezii habar nu aveau de tenis, nu au mai avut o jucătoare de tenis de… Se uită la Emma Răducanu englezii cum se uitau la regină când avea 23 de ani. Inclusiv regina, insclusiv premierul Angliei au felicitat-o.
Ea e româncă, România și China ar trebui să scrie. Nu Canada, nu Marea Britanie. Sigur, are accent englezesc pentru că e de la doi ani acolo”, a spus Radu Banciu.

„L-a sunat profesorul pe tac-su, dar nu a răspuns. Probabil că dădea un jaf pe la vreo bancă.”

În continuare, Radu Banciu a amintit despre talentul nativ al Emmei Răducanu atunci când vine vorba despre sport. Actuala campioană de la US Open a participat la mai multe curse de motocross în copilărie. Jurnalistul a profitat de moment și a venit cu un nou set de atacuri la adresa tatălui:

Am înțeles că a făcut motocross în copilărie. Tac-su mare finanțist, mă rog mare spărgător de bănci, o trimitea pe asta la toate sporturile. Așa fac în general oamenii modești, ca să își facă și ei un rost. Fata, bună la toate. Bună și la pingpong cică, și la spadă, cred că și la talere aruncate din turn era campioană. Bună la motocros! L-a sunat profesorul pe tac-su, dar tac-su nu a răspuns. Probabil dădea vreun jaf pe la vreo bancă. Până la urmă când l-au găsit i-au zis că fata e colosală, dar o fetiță așa plăpândă să facă motocross…
Așa a ajuns Emma Răducanu să facă tenis! ”, a spus Radu Banciu, în emisiunea „Fotball All Inclusive” de pe Look Sport.

Românul care a cunoscut-o pe Emma Răducanu în urmă cu câțiva ani a povestit cum decurgeau antrenamentele.