VIDEO | După dribling, toți au crezut că e fiul lui Messi. El este noua senzație din fotbal

Moldoveanu Camelia / 20.06.2022, 20:05
VIDEO | După dribling, toți au crezut că e fiul lui Messi. El este noua senzație din fotbal

Un nou Messi a apărut pe rețelele de socializare. Micul fotbalist a surprins cu driblingurile sale și toți au crezut că este fiul starului argentinian.

„Nu are nevoie de test ADN”. Toată lumea a crezut că este fiul lui Messi

Săptămâna trecută a apărut pe rețelele de socializare un filmuleț care s-a viralizat rapid printre iubitorii fotbalului. Micul fotbalist își dribla adversarii cu o viteză surprinzătoare, iar la final a marcat printr-o fază superbă.

Leo Messi are trei băieți, Ciro (4 ani), Mateo (6 ani) și Thiago (9 ani), iar pe cei doi frați mai mari i-a înscris la academia lui PSG. Toată lumea a crezut că spectaculosul puști este Mateo, fiul mijlociu al „Purecelui”.

Mateo Messi. Nici nu mai e nevoie de testul ADN”, a comentat unul dintre aceștia.

Ulterior, academia lui Anderlecht a postat același filmuleț pe o rețea de socializare, arătând faptul că micul „magician” nu este Mateo Messi. Aceștia au adăugat materialului video coloana sonoră folosită la golul marcat de Messi, la 19 ani, contra Getafe. La acea vreme (2007), Messi a driblat toți adversarii din careu, inclusiv portarul, și marca un gol senzațional.

„De ce șapte, tată?”

Lionel Messi a cucerit pentru a 7-a oară în carieră Balonul de Aur (singurul jucător care a reușit această performanță). Argentinianul l-a devansat în cursa din acest sezon pe Robert Lewandowski. Pe locul 3 în această ierarhie s-a clasat Jorginho.

Pe locul secund în topul preferințelor s-a clasat Robert Lewandowski, cel care a avut un an fantastic în tricoul lui Bayern. Polonezul poate fi inclus în categoria marilor nedreptățiți din istoria decernării Balonului de Aur, multă lume considerând că el trebuia să câștige pentru că a fost constant pe parcursul ultimilor doi ani, iar în 2020 trofeul nu a fost acordat.

Leo a ajuns la gala organizată la Paris însoțit de soția sa Antonella, dar și de cei trei copii ai cuplului, Mateo, Ciro și Thiago, toți îmbrăcați la fel ca tatăl lor. La un moment dat, Thiago i-a pus o întrebare capcană fotbalistului de la PSG.

Thiago: De ce șapte, tată? Nu aveai șase?
Messi: Am șapte acum.
T: L-ai câștigat azi?
M: Da, nu știai?
T: În casă erau doar șase.
M: Și cu ăsta?
T: Când l-ai câștigat?
M: Astăzi.
T: Azi? De ce?
M: Nu știu.
T: Dacă l-ai câștigat tu înseamnă că ai opt Baloane de Aur?
M: Nu, aveam șase.
T: Dacă ai șapte Baloane de Aur acum și câștigi anul ăsta, vor fi opt.
M: Ăsta este cel de anul ăsta. Sunt șapte Baloane de Aur.
T: Aa…