VIDEO EXCLUSIV. Adrian Mutu, propus la națională în locul lui Mirel Rădoi! „E mult mai bun decât ce avem în momentul de față. E cu o clasă peste!”

Bordei Radu / 04.08.2021, 13:42
VIDEO EXCLUSIV. Adrian Mutu, propus la națională în locul lui Mirel Rădoi! „E mult mai bun decât ce avem în momentul de față. E cu o clasă peste!”

Unul din cei mai importanți oameni din fotbalul românesc consideră că este necesară o schimbare la echipa națională. Mai ales după eșecurile din ultimul timp, de la Olimpiadă. Mirel Rădoi nu ar mai fi potrivit să conducă destinele selecționatei.

Fostul mare internațional, Cornel Dinu, dă un verdict dur în cazul lui Mirel Rădoi, dar vine cu o variantă surpriză pentru banca României: Adrian Mutu. „Briliantul” nu ar fi greu de adus, mai ales că a lucrat cu actuala conducere a Federației.

„Va fi un mare antrenor”. Cornel Dinu pariază că Mutu poate fi omul potrivit ca să îl înlocuiască pe Mirel Rădoi

Actualul antrenor al Craiovei lui Mititelu a avut deja o experiență ca selecționer, la naționala de tineret. România a fost eliminată de la turneul final, dar fără a pierde în fața Olandei, Germaniei și a Ungariei.

Adrian Mutu este mult mai bun ca selectioner decât ce avem în momentul de față la echipa națională și față de ce am avut în ultimii ani. Mutu are o clasă peste. E inteligent, nu întâmplător a jucat pe unde a jucat. A avut o relație specială cu niște antrenori deosebiți. Are capacitatea de a asimila și înțelege jocul. Dar și el, oricât de bun antrenor ar fi, e dependent de calitatea jucătorilor, a declarat Cornel Dinu, în exclusivitate, la Playmaker.

VIDEO: 

Procurorul a explicat care sunt principalele calități ale antrenorului Mutu.

A fost un mare jucător și sunt convins că, dacă are puțină șansă, va fi și un mare antrenor. Înțelege foarte bine jocul și poate crea o echipă interpretând și creând antrenamentul pe care apoi să îl transpună în joc, iar jocul să îl reașeze prin ceea ce înseamnă perfecționarea antrenamentului, a concluzionat Cornel Dinu, pentru Playsport

Care este marea durere a lui Cornel Dinu. De ce nu se mai duce la meciurile lui Dinamo

Cornel Dinu l-a antrenat pe Adrian Mutu la Dinamo și cei doi au rămas în relații foarte bune. Briliantul se sfătuiește și acum cu cel supranumit Mister.

Este adevărat (n.r. – că Adrian Mutu îi mai cere sfaturi). Eu vorbesc de mult timp cu Adi Mutu. Eu vorbeam cu el și când era în Italia. De Mutu mă leagă o afinitate, e un tip inteligent, a explicat fostul mare jucător al „câinilor”

Dacă Mutu îl caută des pe Mister, în schimb Cornel Dinu s-a îndepărtat de cei de la Dinamo, mai ales de conducătorii din ultima perioadă. Deși este o legendă a clubului, fostul mare jucător a fost criticat dur de unii membrii DDB. Cornel Dinu a recunoscut la Playsport că nici nu mai merge la meciuri

Eu nu mai am nicio legătură cu Dinamo, cine să mă sune de acolo. Eu sunt dușmanul lui Dinamo acum. Aici a dus imbecilitatea și hoția…a încheiat Mister