VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu este scandalizat de cazul Mangia. „Este rușinos, sigur cei de la Craiova știau. A spus-o Pițurcă”

Bordei Radu 03.10.2022, 19:50
VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu este scandalizat de cazul Mangia. „Este rușinos, sigur cei de la Craiova știau. A spus-o Pițurcă”

Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, s-a revoltat de implicațiile cazului Mangia. Antrenorul italian a fost acuzat că a hărțuit sexual un fotbalist de la CSU Craiova. Conducerea oltenilor ar fi știut ce se întâmplă la echipă și a preferat să păstreze tăcerea, chiar dacă l-a demis pe tehnician.

Adrian Porumboiu pune tunurile pe Rotaru și Mangia. „Un bolnav psihic. Sigur știau cei din club”

Fostul arbitru a fost și patron de club, la Vaslui, de aceea s-a arătat revoltat de comportamentrul lui Devis Mangia. Italianul este acuzat că ar fi hărțuit fotbaliști și la Craiova, dar și la naționala Maltei. Fostul mare arbitru a comentat și atitudinea celor de la CSU Craiova în acest caz.

Este rușinos, scandalos, mie doar ca să vorbesc îmi trebuie tone de lămâi. Voi chiar credeți că nu știa nimeni la club? Pițurcă a spus cu subiect și predicat că ăsta este pe „altă lume” să zicem. Nu știa că este filmat, dar a zis-o și nu l-a contrazis nimeni. Domnul Rotaru este bun european, nu vedeți că acolo se practică astfel de lucruri? Poate este de acord cu asta. Dar vorbind serios, eu chiar nu cred că a știut. Este grav dacă a aflat și nu a luat măsuri.  Trebuia dat afară în secunda 0, cu un șut în fund. Știu că l-a dat afară, dar nu trebuia ascunsă problema. Probabil Mangia are o problemă psihică, a declarat Porumboiu, la Playsport Live

Gigi Becali l-a vrut pe Mangia la FCSB, dar s-a retras când a auzit zvonurile despre problemele antrenorului. „Mi-ar fi plăcut să îl văd la Gigi, care era problema? Se întâmpla și printre icoanele lui Gigi, nu vedeți că se practică?” a comentat, ironic, Porumboiu.

Devis Mangia se consideră nevinovat

Antrenorul de 48 de ani a fost suspendat din poziția de selecționer al Maltei după ce a fost acuzat de un jucător că i-a făcut avansuri sexuale. Italianul ce a preluat echipa națională a Maltei în 2019 susține că va merge in instanță împotriva tuturor celor ce contribuie la „lezarea” numelui lui. El a redactat un mesaj, alături de avocatul său, Fabio Pinelli, pe care l-a trimis presei din Italia.

În legătură cu știrile apărute în presa națională, e datoria mea să clarific că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, un comportament care să lezeze deminitatea personală sau sexuală a oricui, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației. Este o știre nefondată și falsă care dăunează grav demnității mele personale și reputației mele profesionale. Spre deosebire de ce a transmis mass-media, Federația nici măcar nu a contestat comportamentul meu.

Îmi rezerv dreptul de a depune plângere împotriva oricărei alte conduite defăimătoare. În orice caz, o comunicare ulterioară va fi convenită cu Federația Malteză, respectând corectitudinea relației profesionale existente”, se arată în comunicatul oficial transmis presei italiene de către Devis Mangia.