VIDEO EXCLUSIV. Avem primul nume din juriul Vocea României. Planul șefilor de la PRO TV a fost devoalat

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.04.2022, 11:23
VIDEO EXCLUSIV. Avem primul nume din juriul Vocea României. Planul șefilor de la PRO TV a fost devoalat

Vocea României ar urma să se reia în toamnă, după o pauză de doi ani, și deja au apărut primele detalii referitoare la componența juriului. De fapt, unul dintre viitorii jurați a fost „dat de gol” chiar de fratele său, în direct la PlaySport Live.

Tudor Chirilă ar urma să facă parte din juriul Vocea României și la ediția care va debuta în toamna acestui an

Ionuț Chirilă a dezvăluit că fratele său, Tudor, cel care a făcut parte din juriu și la ediția precedentă, va fi inclus și în noul proiect. Fostul antrenor de la Academica Clinceni a vorbit despre ajutorul pe care i-l acordă Tudor Chirilă prin mesajele publice pe care le postează în momentul în care fratele său se confruntă cu critici din cauza rezultatelor mai slabe.

Ionuț Chirilă a explicat că totuși nu se sfătuiește cu fratele său pe probleme legate de fotbal, deoarece acesta este foarte ocupat cu activitățile artistice pe care le derulează. Moment în care a dezvăluit că Tudor Chirilă se pregătește de reluarea emisiunii „Vocea României” de la Pro TV, o emisiune extrem de apreciată de opinia publică din România.

El este un intelectual. Scrie și bine, punctează bine lucrurile și bineînțeles că mă ajută lucrul ăsta. El este foarte preocupat, acum face un turneu în toată țara. Acum, cred că reiau Vocea României, mi se pare, și cu formația… Un singur lucru pot să vă spun, că e dinamovist. Mergeam cu galeria lui Dinamo în pasaj la Bucur Obor cu steagurile, opream tramvaiele. Noi am crescut la Dimitrov, la Mihai Bravu. Eram în galeria lui Dinamo, cu steaguri. Croșetam steaguri, le coseam, din alea cu pătrate, cu linii lungi. Nu se uită, dar e dinamovist de mic. A și declarat chestia asta.

E mai greu să mă duc eu la o piesă. El face un lucru mult mai profund acolo. Ceea ce face, este artă. Eu fac o profesie, nu am ajuns la nivelul de artă. El face artă, e foarte bun în ceea ce face. Unul a fost pe partea sportului cu tata, eu. Și el a fost pe partea mamei, cu teatru, cu cultura, cu muzica. Mă bucur că mama se ține bine, fantastic, merge cu el în turnee. Este un lucru foarte important, este foarte activă și foarte vioaie”, a spus Ionuț Chirilă la PlaySport Live.

Noua ediție a acestei emisiuni ar urma să se desfășoare în toamna acestui an

Anunțul referitor la revenirea acestei emisiuni a fost făcut chiar de cei de la Pro TV la începutul acestui an.

Este Vocea României şi revine, în curând, la Pro TV. Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, Pro TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionaţii de muzică.

Pe o scenă încărcată de emoţie şi bucurie, cu patru scaune ce abia aşteaptă să fie ocupate şi cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepţie”, a anunțat postul TV în luna ianuarie.

Potrivit paginademedia.ro, emisiune ar urma să fie difuzată în toamna acestui an: „Cel mai probabil noul sezon va fi difuzat în toamna acestui an, primăvara fiind prin tradiţie cu Românii au talent”.

VIDEO. Scenariu șoc în Ștefan cel Mare! Ionuț Chirilă, pe lista lui Dinamo: „Ce trebuie să mai demonstrez ca să mi se dea echipa?” EXCLUSIV Playsport Live