VIDEO EXCLUSIV. CSA Steaua intră în linie dreaptă pentru obținerea șansei de promovare. Detaliul care îi dă speranțe lui Daniel Oprița: „Ăsta e un semn!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 24.06.2022, 20:45
VIDEO EXCLUSIV. CSA Steaua intră în linie dreaptă pentru obținerea șansei de promovare. Detaliul care îi dă speranțe lui Daniel Oprița: „Ăsta e un semn!”

CSA Steaua încă nu a primit oficial dreptul de promovare în Liga 1, dar Daniel Oprița este optimist că acest lucru se va întâmpla totuși în scurt timp. Antrenorul echipei roș-albastre consideră că eforturile făcute în această vară de conducerea clubului pentru a aduce noi jucători se traduc în faptul că ei știu că FRF îi va acorda în cele din urmă dreptul de promovare echipei din Ghencea.

Daniel Oprița este optimist că CSA Steaua va obține dreptul de promovare în sezonul viitor. Pe ce se bazează

Daniel Oprița a fost invitatul unei ediții speciale a PlaySport Live și, printre multe altele, a vorbit, inevitabil, și despre acest subiect. El a spus că știe sigur că oficialii clubului fac toate eforturile în acest sens. Și chiar a sugerat faptul că noile achiziții ale clubului dovedesc de fapt că lucrurile se îndreaptă spre această direcție.

Din câte știu, din ce discuții am avut cu domnul comandant și cei care se ocupă de aceste lucruri, au făcut tot ce le stă în putință. Domnul comandant face tot ce poate. Nu o spun doar pentru a mă da lângă el. Am vorbit acum câteva zile, era epuziat. Dar nu e la el decizia.

(n.r.Investitor privat sau schimbarea Legii Sportului?) Probabil că se bazează pe ambele, nu știu care soluție este mai avansată. Nu eu mă ocup de lucrurile astea.

Și pentru mine este o frustrare, aș fi putut fi antrenor de Liga 1 acum. Îmi câștigasem dreptul să joc acel baraj, unde se putea întâmpla orice. Cum U Cluj a bătut-o pe Dinamo, așa o puteam bate și noi pe Chindia.

„Mi-au spus să iau jucători de promovare. Ăsta e un semn!”

Ați văzut ce meci greu a avut cu Chiajna, o echipă căreia i-am fost superioară. Probabil rezultatul meciului de baraj era altul dacă jucam noi cu Chindia.

Știu că se încearcă, mai ales că mi s-a spus să iau jucători de promovare. Ăsta e un semn. Dacă nu aveau ceva detalii că se poate rezolva, nu mai băgam bani în jucători”, a spus Daniel Oprița la PlaySport Live.

De asemenea, Oprița are și motive de optimism și în ceea ce privește șansele CSA Steaua de a promova pe considerente sportive. El a dezvăluit că este foarte mulțumit de modul în care decurge pregătirea de vară în acest moment.

„Merge bine. În mare sunt mulțumit. La reunire am avut în mare parte cam toți jucătorii pe care i-am dorit. Baza o avem. Am luat jucătorii pe care i-am dorit de la început. Singurele probleme mai sunt cu accidentații din sezonul trecut. Nu pot să spun de unul singur. La atacanți e mai greu, se găsesc mai greu, mai ales în țară. Să bage golul, foarte puțini mai găsim. Și de Atanas Trică sunt bucuros că am reușit să îl aduc”, a mai spus Daniel Oprița.

VIDEO EXCLUSIV. Mitul salariilor uriașe de la CSA Steaua, demontat. La ce nivel se află clubul din Ghencea cu adevărat