VIDEO EXCLUSIV. Daniel Oprița a răbufnit după ce salariul său din Liga 3 a fost comparat cu cel al lui David Popovici

Gabriel-Alexandru Ioniță / 24.06.2022, 19:52
VIDEO EXCLUSIV. Daniel Oprița a răbufnit după ce salariul său din Liga 3 a fost comparat cu cel al lui David Popovici

După performanța uriașă reușită de David Popovici la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, în presa din România a revenit în atenție subiectul plecării sale de la CSA Steaua la Dinamo. Iar în aceste discuții a fost introdus și numele lui Daniel Oprița, actualul antrenor al secției de fotbal a clubului din Ghencea.

Despre acesta s-a scris că ar fi încasat un salariu de 5.000 de euro lunar când echipa se afla încă în Liga 3. Și cumva s-a încercat să se inducă ideea conform căreia cei de la CSA ar fi fost mai interesați de echipa de fotbal decât de păstrarea lui David Popovici. Și din acest motiv acesta ar fi ajuns în cele din urmă la rivalii de la CS Dinamo.

Daniel Oprița a reacționat după ce salariul său a fost comparat cu cel al lui David Popovici

Într-o ediție specială a emisiunii PlaySport Live, Daniel Oprița a ținut să clarifice acest subiect. El a dezvăluit că salariul său din Liga 3 nu a fost de 5.000 de euro, ci la jumătate. Iar acesta a ajuns la acel nivel abia după promovarea în Liga 2. Antrenorul Stelei este pregătit să aducă și dovezi în acest sens. De asemenea, legat de plecarea lui David Popovici din Ghencea, Oprița a spus că are informații conform cărora tânărului de 17 ani i s-ar fi propus un nou contract la clubul roș-albastru.

Azi m-am uitat, am vrut să sun pe cineva de la GSP. Am văzut comparație Popovici, cu salariul meu de la Liga 3. 5.000 de euro. Nu știu cum poate cineva să vorbească fără să poată dovedi. Eu vreau să vină să vadă contractul meu de la Liga 3, ce am câștigat eu la Liga 3. Jumătate din ce s-a vorbit. Vreau să le arăt contractul de la Liga 3 și să văd ce spun când le arăt contractul. Nu mi-e frică, nu am de ce. A fost de 2.5000 de euro și mi s-a dublat. Eu știu că i s-a făcut și ofertă (n.r. lui David Popovici pentru a continua la CSA Steaua), din ce am mai auzit. Eu cred că se găsea (n.r. o variantă ca el să rămână), nu cred că din cauza jucătorilor”, a spus Daniel Oprița.

Cu această ocazie, antrenorul Stelei a vorbit și despre performanța uluitoare reușită de David Popovici la Budapesta: „Performanță incredibilă. Ar trebui să fie și la sporturile de echipe. O să fie cam șef acolo. Trebuie felicitat și susținut în continuare”.

VIDEO EXCLUSIV. De ce este CSA Steaua „mediul perfect pentru orice antrenor”: „Mulți și-ar dori să fie în situația asta”