VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire-bombă a lui Cornel Dinu: ”Negoiță mi-a făcut o ofertă pentru acțiunile de la Dinamo!”. Răspunsul fabulos al lui Mister

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.08.2021, 10:46

Cornel Dinu a avut o intervenție telefonică în emisiunea PlayMaker de pe www.playsport.ro, în care a vorbit despre situația de la clubul său de suflet. Printre altele, fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo și al echipei naționale a României a dezvăluit că fostul acționar majoritar al clubului din Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță, a dorit să îi cumpere acțiunile pe care le mai deține la Dinamo. Bineînțeles, înainte de a-i ceda clubul lui Pablo Cortacero.

Cornel Dinu a dezvăluit că Ionuț Negoiță a încercat să îi cumpere acțiunile pe care le deține la Dinamo

Cornel Dinu a explicat că nu a putut să accepte așa ceva. Întrucât acele acțiuni pe care le mai deține au o valoare sentimentală pentru el și nu pot fi cuantificate în bani. De asemenea, fostul fundaș central a mai spus și ce i-a transmis lui Negoiță în puținele discuții pe care le-a avut cu acesta legat de strategia care ar trebui implementată la Dinamo. Totodată, Cornel Dinu a presupus că prin cumpărarea acelor acțiuni se urmărea de fapt înlăturarea sa din Consiliul de Administrație al clubului. Cauza fiind că era considerat incomod de către conducerea de la acea vreme.

A fost foarte interesant că mie în 2013 mi s-a făcut o propunere. Și anul trecut, în noiembrie când am discutat ultima dată cu domnul Gheorghiță și cu domnul Ionuț, binefăcătorul, salvatorul și distrugătorul lui Dinamo. Am rămas stupefiat că au vrut să îmi ofere 100.000 de euro pe acțiunile respective. Care ele valorează vreo 12.000 de lei din câte îmi închipui eu, așa cum s-au împărțit atunci acțiunile. Și le-am explicat ‘Băi, n-ați înțeles nimic. Acțiunile acestea nu au preț, sunt ceva simbolic. Puteți să-mi dați un milion pe acțiune’. Este o legătură a mea și a subconștientului meu cu Dinamo. Unde am vreo 46-47 de ani bătuți pe muchie. Și știu mai bine ca mine istoria acestui club doar câțiva, poate începând cu Mircea Lucescu.

Dinu: „Probabil că eram un tip incomod”

(De ce au vrut să facă asta) Ca să mă scoată de la Dinamo, pentru că eram probabil un tip incomod. Primele discuții, și cam singurele, pe care le-am avut cu domnul Ionuț au fost legate de a continua tradiția lui Dinamo, de a crește jucători. Și de a aduce doar câțiva din altă parte. Cum a procedat și Lucescu în 86, cum am procedat și eu în 95. Și cum, forțat de împrejurări, se procedează acum la Dinamo. Că nu a fost o premeditare. S-a ajuns la acești jucători, că restul, legiunea aia de escroci a părăsit clubul”, a spus Cornel Dinu la PlayMaker.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe