VIDEO EXCLUSIV. UPDATE. Dezvăluire la Playsport Live. Ce au discutat Dănciulescu și Rednic despre Dinamo

Autori: Gabriel-Alexandru Ioniță, Cătălin Mureșanu / 05.10.2021, 19:42
VIDEO EXCLUSIV. UPDATE. Dezvăluire la Playsport Live. Ce au discutat Dănciulescu și Rednic despre Dinamo

UPDATE. Din informațiile PlaySport.ro, Ionel Dănciulescu și Mircea Rednic au avut azi, în jurul prânzului, o întâlnire în care au discutat revenirea fostului atacant in staff-ul „câinilor”. Dialogul s-a purtat într-un stil ipotetic, nefiind la masă o ofertă scrisă.

Dănciulescu i-a transmis „Puriului„ că ar fi bucuros să lucreze, din nou, împreună. Cu toate astea, este implicat în proiectul Academiei CS Dinamo. Acesta este și motivul pentru care îi va fi greu să renunțe la munca pe care a început-o la în acest an. Mai ales că ambițiile sale în legătură cu noul proiect sunt uriașe.

Din câte se pare, „Puriul” nu a fost convins de răspunsul fostului său elev. I-a transmis că o să aibă o discuție cu Iuliu Mureșan (director executiv) si Razvan Zăvăleanu (administrator judiciar) pentru a reveni și cu o ofertă scrisă din partea clubului. Ca o concluzie, șanse există. E nevoie doar de răgaz.

—————————————————————————————————————————————-

Ionel Dănciulescu a fost vehiculat drept principalul favorit al lui Mircea Rednic pentru postul de director sportiv la Dinamo. „Puriul” are de gând să îl înlăture din această funcție pe Mihai Matei.

Iar cu „Danciu-gol” a colaborat foarte bine în precedentele două mandate la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Planurile lui Rednic a fost date însă peste cap.

Ionel Dănciulescu l-a refuzat pe Mircea Rednic

Asta pentru că Ionel Dănciulescu este implicat în acest moment la grupele de copii și juniori ale Clubului Sportiv Dinamo. Iar pentru moment nu este dispus să renunțe la acest proiect.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de președintele CS Dinamo, Ionuț Popa. Invitat în platoul emisiunii PlaySport Live, acesta a spus că a discutat telefonic cu fostul mare atacant al formației alb-roșii, care l-a informat că a refuzat oferta venită de la Mircea Rednic.

Chiar acum am vorbit cu Danciu, mai devreme. A fost la o întâlnire cu domnul Rednic astăzi și a refuzat”, a dezvăluit Ionuț Popa.

Dinamo a ratat astfel a doua „țintă” pentru această poziție de director sportiv. Inițial, „câinii” l-au dorit pe Marius Niculae. „Săgeată” a fost nevoit să refuze, așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, pentru că nu poate să rupă contractul pe care îl are în prezent la Federația Română de Fotbal.

Fostul atacant al lui Dinamo este secundul lui Florin Bratu la naționala de tineret a României. De asemenea, el a fost recent inclus în Comisia Tehnică a FRF.

Fotbaliștii așteptați de Rednic la Dinamo în pauza competițională

Mircea Rednic nu are însă de gând să rateze și „obiectivele” în materie de fotbaliști. El a fost foarte vehement după meciul pe care Dinamo l-a terminat la egalitate pe teren propriu cu UTA Arad, scor 2-2.

Atunci, antrenorul a spus în mod extrem de clar că nu este mulțumit de structura lotului lui Dinamo din acest moment. El a subliniat faptul că este extrem de important ca echipa alb-roșie să transfere câțiva jucători în pauza competițională și a dat și detalii legate de aceștia.

Nu e posibil să n-ai fundaș dreapta, nu există concurență în echipa asta. Sunt obligat să aduc jucători. Nu putem să îi dăm afară pe jucători, trebuie să fim inteligenți perioada asta și să aducem cel puțin 3 fotbaliști, un atacant va veni luni.

Vine din Franța atacantul, mai vin doi din Belgia și Olanda. Eu nu pot să mai aștept, trebuie să profităm de situația asta, putem să transferăm, trebuie să o facem repede! Fiindcă nu se știe ce decizie vor lua cei de la TAS, au făcut recurs jucătorii spanioli care câștigau 30.000 de euro pe lună. Eu caut jucători ca să am concurență în echipă. Îmi doresc să am alături jucători care au activat aici.

Pentru mine ca antrenor, important este să întăresc lotul și să profit de cele două săptămâni, dar fizic nu stăm bine. Nu se poate să intre un jucător tânăr și să nu poată să alerge. Celor tineri le cer să joace simplu și să alerge”, a declarat atunci Mircea Rednic.