VIDEO EXCLUSIV. Dezvăluiri din intimitatea lui Gică Hagi. Cum îi motivează pe cei din jur

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.11.2021, 20:00
VIDEO EXCLUSIV. Dezvăluiri din intimitatea lui Gică Hagi. Cum îi motivează pe cei din jur

Gică Hagi este cunoscut dreptul unul dintre cei mai pretențioși antrenori sau conducători de club din fotbalul românesc. Și este absolut firesc pe undeva să fie așa, având în vedere cariera fabuloasă de jucător pe care a avut-o „Regele”.

Un fost coechipier al lui Gică Hagi a dezvăluit cum îi motivează exigența „Regelui” pe cei din jurul său

Despre acest aspect, printre altele, a vorbit și Cristi Dulca la PlaySport Live. Fostul component al „Generației de Aur” a fost întrebat despre fiul său Marco, care s-a despărțit în vara acestui an de Farul Constanța pentru a semna cu Chindia Târgoviște din postura de jucător liber de contract.

Cristi Dulca a subliniat importanța faptului că fiul său joacă meci de meci la echipa antrenată de Emil Săndoi. De asemenea, el a vorbit și despre exigența lui Gică Hagi când vine vorba de proprii jucători. Exigență care se manifesta încă de pe vremea când „Regele” se afla încă pe teren și care îi făcea pe colegii lui să de autodepășească.

(Marco Dulca) La Chindia Târgoviște a dat de un antrenor care i-a dat încredere, care l-a băgat meci de meci și contează enorm să ai meciuri în picioare. (Gică Hagi) Păi era dur și ca jucător. Mi-aduc aminte la Campionatul Mondial. Nu îi plăcea să piardă, dacă coechipierul greșea vreo pasă ne certa. Adică era total dedicat momentului și situație. Și acum ca antrenor e la fel, eu știu cum e.

E greu să lucrezi cu Gică. Dacă vrei performanță… Eu nu am lucrat cu el, am fost doar colegi la echipa națională. Dar așa ca și club, eu sunt convins că e greu să lucrezi cu el pentru că își dorește maxim din ceea ce își propune”, a spus Cristi Dulca.

Ce șanse are fiul fostului internațional să-i calce pe urme la naționala României

În prezent selecționer al naționalei feminine a României, Cristi Dulca a vorbit și despre șansele fiului său de a fi chemat pe viitor la prima reprezentativă masculină a țării noastre.

Asta depinde în primul rând de evoluțiile lui. Eu i-am și spus că trebuie să iasă din fiecare joc mulțumit de evoluția lui și să dea totul. Sunt multe aspecte despre care vorbim. Trebuie să fie mulțumit de fiecare antrenament și de fiecare meci. Și sigur că depinde de antrenorul de la echipa națională, nu se poate convoca singur.

Eu sper că prin evoluțiile lui constant bune să facă pasul spre echipa națională mare, pentru că până la urmă ăsta este visul oricărui jucător. Eu știu ce înseamnă să primești telefonul acela de a fi convocat la echipa națională”, a mai spus antrenorul la PlaySport Live.

Gică Hagi, dezamăgit după eșecul cu FCSB. „Meritam mai mult de la acest meci, dar ne lipsește personalitatea”