VIDEO EXCLUSIV. Întâmplare amuzantă cu Godină și Dorin Arcanu. Cum a fost surprins celebrul polițist

Bordei Radu / 19.10.2021, 19:57
VIDEO EXCLUSIV. Întâmplare amuzantă cu Godină și Dorin Arcanu. Cum a fost surprins celebrul polițist

Update. Dorin Arcanu a făcut rectificări asupra situației prezentate la Playsport Live. Invitatul emisiunii a precizat că Marian Godină a fost avertizat doar verbal, iar confuzia a fost cauzată de anumite probleme tehnice ivite pe parcursul dialogului.

„Domnul Godină nu a fost sancționat contravențional, ci a primit doar un avertisment verbal. Domnul Godină s-a comportat exemplar. Nu a fost o afirmație cu rea-intenție, era doar o amintire amuzantă. Faptul că nu am putut să lămuresc întreaga situație a fost cauzată de o problemă tehnică”, au fost precizările lui Dorin Arcanu.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Celebrul polițist, Marian Godină, a fost prins cum călca pe bec, chiar în orașul natal, Brașov. Un fost portar important din Liga 1 a fost cel care l-a depistat pe popularul Godină, în momentul „infracțiunii”. Devenit celebru prin mesajele pline de umor, dar și de substanță, de pe internet, polițistul brașovean a devenit o adevărată vedetă.

Asta nu l-a împiedicat, însă, să primească amendă, atunci când a greșit. Episodul amuzant a fost povestit, în direct, la Playsport Live. Dorin Arcanu le-a relatat întîmplarea lui Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu

Cum a fost prins celebrul Marian Godină, „în offside”. Dorin Arcanu nu a avut milă de colegul său

Din fost portar cu meciuri multe în Liga 1 și în cupele europene, Dorin arcanu a ajuns să lucreze la Poliția Locală, din Brașov. Asta chiar dacă și-a făcut un nume în fotbal, la Craiova ori Oțelul Galați. Din poziția de agent al Poliției Locale, l-a surprins pe celebrul polițist, Marian Godină, într-un moment incomod, pentru acesta.

La un moment dat am interacționat cu domnul Godină. Chiar la început nu l-am recunoscut, dar apoi am fost conciliant, că tocmai comisese o contravenție. Era o chestie minoră, totuși, nu i-am tăiat capul. Dar a avut inspirația să o treacă pe soție la volan. Era staționat, deci intra în atribuțiile mele. Dar să știți că noi suntem toleranți, acolo unde există colaborare, unde lumea este conciliantă. Doar cu recalcitranții avem ceva de împărțit și atunci apar problemele, ne-a explicat Dorin Arcanu.

Fostul portar a explicat la Playsport LIVE că îi place ceea ce face, în acest moment, chiar dacă nu are nicio legătură cu profesia lui.

Atunci când este cazul, îmi aduc și eu aportul să fac să fie mai bine în societatea românească, a comentat Dorin Arcanu

De ce nu mai revine Dorin Arcanu în fotbal. „Sunt mult prea incomod”

Fostul portar nu crede că se va mai întoarce în fotbal, deși a avut succes ca antrenor la nivel juvenil. Portari importanți, ca Ionuț Radu sau Marian Aioani, au fost șlefuiți de fostul goalkeeper al Oțelului. Cu toate acestea, modul lui direct i-a adus probleme.

Fotbalul este pasiunea vieții mele, dar nu cred că se caută oameni ca mine. Am altă structură, nu mă potrivesc cu vremurile, de aceea am fost înlăturat și din Federație. Eram incomod. Eu am aflat din ziare că am fost îndepărtat, a declarat Arcanu

Arcanu a refuzat să procedeze ca alți antrenori și să favorizeze doar anumiți copii.

 S-a întâmplat să vină lume să îmi ofere ceva, pentru a ajuta copii, dar i-am refuzat elegant. I-am învățat să muncească, au apreciat și acum am rămas prieteni, a încheiat fostul fotbalist