VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea dă de pământ cu naționala lui Edi Iordănescu. „Nu văd nimic nou, doar băgăm gunoiul sub preș. Nu îi înțeleg pe fotbaliști”

Bordei Radu / 28.03.2022, 19:03
VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea dă de pământ cu naționala lui Edi Iordănescu. „Nu văd nimic nou, doar băgăm gunoiul sub preș. Nu îi înțeleg pe fotbaliști”

Ionel Ganea a rămas surprins de atitudinea naționalei, la debutul lui Edi Iordănescu. Chiar dacă meciul cu Grecia a fost un amical, fostul atacant se aștepta la mai mult din partea tricolorilor.

Ionel Ganea critică dur naționala lui Edi Iordănescu. „Noi băgăm gunoiul sub preș”

Ionel Ganea nu a văzut nimic nou de la Edi Iordănescu. Naționala a arătat tot rău, în partida cu Grecia.

Când pierzi nu e un debut fericit. Nu s-a văzut nimic nou, din punctul meu de vedere. Nicio schimbare pozitivă, nimic. Dar așa e când muți gunoiul dintr-o parte în alta, dar tot sub preș rămâne. Lumea vrea să vadă rezultate, dar ne lipsesc total. Ar mai fi dăruire, să vadă că jucătorii pună suflet. Dar important este să câștige, însă ei nu o fac. La națională nu contează că e amical sau oficial. Mie mi se zburlea părul, când îmi cânta imnul.

Oricine ar veni, chiar și femeia de serviciu, trebuie reconstrucție totală. Ar fi mai corect pentru toată lumea. La noi se schimbă regulamentele în funcție de interes. Păi Federația a pus ca regulă pentru președinte să aibă nu știu ce stagii în Elveția, la Lausanne, a delcarat Ganea, la Playsport Live

Tricolorii, „mitraliați” de Ganea. „Nu știu ce să mai zic de Pușcaș. Maxim este o glumă”

Jucătorii au intrat și ei în colimatorul fostului mare atacant. Mai ales George Pușcaș l-a dezamăgit pe Ganez.

Pe Pușcaș nu îl înțeleg deloc, nu știu ce face. Cred că i s-a urcat fotbalul la cap. S-o crede mare fotbalist. El trebuie să se gândească la el, se dezamăgește pe el, cu astfel de evoluții. Ar fi trebuit să fie altfel, mai ales că a crescut, a fost promovat la prima echipă. Eu nu știu ce vor acești jucători, când vin la națională.

Maxim este o glumă de fotbalist. Alții, pe vremea mea, când veneau fotbaliști din Turcia aveau alt nivel. Chiar nu înțeleg ce se întâmplă cu ei, când vin aici, a mai comentat Ganea

Căpitanul României a promis că el și coechipierii săi vor da totul pentru a învinge în Israel

România trebuie să mai repare imaginea în fața Israelului. Tricolorii recunosc că sunt puțin speriați de situația tensionată din zonă, dar nu îi va împiedica să dea tot pe teren.

Trebuie să avem o dăruire mult mai mare în meciul de mâine, să fim mai agresivi. Ne dorim foarte mult să câștigăm și vom face orice pentru asta. Sincer, eu sunt obișnuit cu criticile. Au fost multe momente în cariera mea când am fost certat și nu toată lumea a fost mulțumită de jocul nostru. Știm foarte bine ce am greșit, ce am fi putut să facem mai bine. Este foarte bine că vine meciul acesta, a declarat Vlad Chiricheș, la conferința de presă