VIDEO EXCLUSIV Iuliu Mureșan îl face „praf” pe Mircea Rednic. „Este un fitilist, credeam că s-a schimbat”

Bordei Radu / 22.12.2021, 12:09
VIDEO EXCLUSIV Iuliu Mureșan îl face „praf” pe Mircea Rednic. „Este un fitilist, credeam că s-a schimbat”

Iuliu Mureșan nu îl iartă deloc pe Mircea Rednic, în războiul declanșat la Dinamo. Administratorul clubului a explicat, la Playsport Live, motivele pentru care nu l-a mai vrut pe antrenor la echipă. Lipsa rezultatelor, dar mai ales atmosfera proastă de la lot au forțat această decizie radicală.

Mai ales în ultimul timp, Rednic nu se mai înțelegea deloc cu jucătorii. Acesta a anunțat o curățenie extinsă la lot, dar șefii clubului s-au temut că acest conflict va putea degenera. Așa că au decis să scape de antrenor.

Iuliu Mureșan îl acuză pe Mircea Rednic pentru atmosfera proastă de la echipă. „Spunea numai lucruri rele”

Administratorul clubului nu l-a iertat deloc pe Mircea Rednic. Acesta l-a criticat pe antrenor pentru că a creat o atmosferă foarte proastă la echipă.

Rednic este o persoană foarte fitilistă. Tot timpul spune lucruri rele. Și la antrenament, când era cu băieții. Sau pe bancă. Stă cu fața spre teren și când se întoarce spre bancă numai lucruri rele spune. De Iliev, din prima săptămână mi-a zis că nu e de Dinamo, că e prea mic. Și că a vorbit cu Luana să îi găsească un înlocuitor cu fizic mai bun din iarnă. Și că din iarnă el nu îl mai ține pe Iliev. Cu Iliev eu nu am reziliat acum că nu asta este problema. Mircea Rednic a semnat 15 propuneri de desfacere a contractului la jucători care nu intră în vederile lui pentru lotul de iarnă. Tot el l-a trimis pe jucător cu impresarul la mine, pe Vestenicky. Și cu el am făcut singura reziliere. În rest, toate propunerile sunt la mine în sertar.

Mă gândeam că s-a schimbat omul. Era dorit de foarte mulți oameni și am zis hai să îi dăm ocazia să lucreze. Și am văzut că de fapt lucrurile nu s-au schimbat față de ce știam eu de la Cluj și a trebuit să iau o măsură, a declarat Mureșan pentru Plasyport Live

„Risca să îngroape clubul”. De ce l-a dat afară Mureșan pe Mircea Rednic

Mircea Rednic vroia să dea afară aproape toți jucătorii de la echipă, iar asta i-a convins pe șefi să taie în carne vie.

Nu puteam eu să semnez să plece 15 jucători și a mai zis la un moment dat de încă vreo 4. Deci vreo 19 în total. Nu pot să fac. Preferam să-mi dau demisia decât să las Dinamo fără 19 jucători. Era o pagubă enormă la club. După, cine juca? Ne permitem noi să luăm jucători care au jucat la alte echipe sau luăm tot jucători care nu au mai jucat din aprilie? a explicat Mureșan

În schimb, „rebelii” de la echipă vor avea o nouă șansă, în mandatul lui Stoican

După părerea mea, Steliano Filip și Cosmin Matei rămân la Dinamo. Am și discutat cu Flavius și da. Sunt jucători cu experiență, care pot să aducă un plus. Au cochetat și cu naționala. Sunt jucători buni, de valoare. Avem nevoie de jucători de valoare și cu caracter, a încheiat Iuliu Mureșan