VIDEO EXCLUSIV. Larisa Iordache, sprijinită de COSR pentru a depăși trauma pierderii mamei ei

Sorin Chiriac / 09.07.2021, 11:30
VIDEO EXCLUSIV. Larisa Iordache, sprijinită de COSR pentru a depăși trauma pierderii mamei ei

Cristian Moldovan și Lăcrămioara Moldovan, antrenorii Larisei Iordache fac orice pentru sportiva lor, mai ales acum după ce aceasta și-a pierdut cea mai dragă ființă. Dorul de mamă nu îi dă pace și îi tulbură liniștea campioanei noastre. Tânăra are nevoie de susținere, având în vedere că în scurt timp ea va evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cei de la COSR au anunțat că îi vor veni în ajutor Larisei. Antrenorii româncei s-au mobilizat, împreună cu psihologul echipei olimpice, Alina Gherghișan. Cu toții vor depune eforturi pentru a o ajuta pe Larisa să depășeacă cele mai grele momente după ce mama ei s-a stins din viață.

Larisa Iordache, sprijinită de COSR pentru a depăși trauma pierderii mamei ei

Cea mai bună gimnastă din România a primit o lovitură grea de la viață. Larisa Iordache și-a anunțat, zilele trecute, prietenii din mediul online că a pierdut cea mai importantă persoană din viața ei. Mama sa a murit, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Gimnasta româncă cu cele mai multe medalii la europene este foarte afectată de pierderea suferită. Prin urmare, are nevoie să își găsească liniștea pentru a se putea concentra asupra competiției sportive. Tocmai de aceea, a anunțat, la un moment dat, că nu vrea să mai audă de nimic până la Jocurile Olimpice.

Sportiva a împărtășit cea mai mare durere a ei cu susținătorii de pe rețelele sociale. Vestea tragică a luat prin surprindere pe toată lumea. Mesajul Larisei Iordache pentru mama ei a fost unul extrem de emoționant.

Sufletul să îți fie liniștit mami😞🖤 mereu în inima, sufletul și mintea mea vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️.”, a scris gimnasta la o serie de fotografii cu cea mai importantă femeie din viața ei.

”Îi acordăm mare atenție Larisei. Este un caz special”

Reprezentanții COSR au auzit strigătul de ajutor al Larisei Iordache și au reacționat imediat. Președintele Mihai Covaliu, a dezvăluit, în exclusivitate la Playmaker, în ce fel va fi consiliată gimnasta, pentru a trece peste clipele grele.

Larisa beneficiază de tot suportul nostru. Al Federației și al întregului staf care o va însoți atât la Jocurile Olimpice, cât și pe parcursul acestei perioade de pregătire până la plecarea în Japonia. Chiar psihologul echipei olimpice, Alina Gherghișan, este foarte aproapiată de Larisa. Știm că este un caz special, un caz particular. De aceea, acordăm mare atenție Larisei. Eu cred că așa cum știu eu relația dintre Larisa și antrenorii ei, soții Moldovan, și psihologul echipei, Alina Gherghișan, vor reuși să o coordoneze și să o consilieze pe Larisa pentru a face față acestei perioade și a trece cu bine de această pregătire până la plecarea la Jocurile Olimpice.”, a declarat oficialul, pentru playsport.ro.