VIDEO EXCLUSIV. Lucian Ionescu a pus capăt zvonurilor, în direct la „PlayMaker”: „Siglele și palmaresul sunt ale noastre. Noi suntem Rapid!”

Bordei Radu / 09.07.2021, 19:45
VIDEO EXCLUSIV. Lucian Ionescu a pus capăt zvonurilor, în direct la „PlayMaker”: „Siglele și palmaresul sunt ale noastre. Noi suntem Rapid!”

Lucian Ionescu a pus capăt zvonurilor, în direct la „PlayMaker”: „Siglele și palmaresul sunt ale noastre. Noi suntem Rapid!” Oficialul giuleștenilor a ținut să îi lămurească pe suporteri în scandalul cu cei de la AFC Rapid.

Echipa din liga a 4-a, condusă de Horia Manoliu, un fost colaborator al lui George Copos, a pretins mereu că este continuatoarea Rapidului. Cele două sunt implicate și în niște procese, în instanță, la fel ca la FCSB.

Lucian Ionescu a pus capăt zvonurilor, în direct la „PlayMaker”: „Siglele și palmaresul sunt ale noastre. Noi suntem Rapid!”

Suporterii se tem că și Rapidul va călca pe urmele celor de la Steaua și FCSB. Ce este drept, majoritatea suporterilor au fost aproape de echipa care a pornit din liga a 4-a și acum este în prima divizie. Invitat la emisiunea Playmaker, Lucian Ionescu, directorul de imagine al celor din Giulești, a vorbit despre acest caz.

Nu ne ascundem, există acea entitate, AFC Rapid, care probabil nu a ajuns la un consens cu cei care erau înainte la Rapid, respectiv Andrei Niculescu și Ovidiu Burcă. Știu că au fost discuții de a prelua acest Rapid și entitatea aceea. Dar în momentul de față Rapid este echipa din Liga I, cu sigla Rapid, cu stadionul Giulești și cu sute de mii de oameni care ne susțin, a declarat oficialul vișiniilor

„Noi avem palmaresul!” Lucian Ionescu închide orice discuție cu cei de la AFC Rapid

Dacă Gigi Becali a rămas fără palmares și siglă, în tribunal, ba chiar a pierdut și numele de Steaua, lucrurile stau diferit la Rapid. Cel puțin așa pretinde oficialul din Giulești. Acesta nu crede că echipa din Liga 1 va avea surprize.

Nu cred că va exista în instanță vreo decizie, ce fel de decizie? Siglele, vorbim de sigle, că nu e una singură, și palmaresul sunt cumpărate. Sunt 5-6 sigle. Siglele și palmaresul sunt cumpărate! Domnul Angelescu, patronul Rapidului, acționarul principal, a dat foarte mulți bani și a cumpărat toate astea. Sunt ale noastre toate, altfel nu am putea folosi numele ăsta. Palmaresul este al nostru, anunță Lucian Ionescu.

Rapidul a luat-o din liga a 4-a, iar alături de echipă au venit nume grele ca Daniel Niculae sau Daniel Pancu, iubite în Giulești.

Au fost niște pași care s-au făcut, dar niște pași corecți. Ca la atâtea echipe care au renăscut, la fel ca afară. Gândiți-vă că la început au venit în acest proiect oameni care au dat credibilitate proiectului”, a spus Lucian Ionescu, directorul de imagine al clubului Rapid, în cadrul emisiunii „PlayMaker”.